Степан | 26 Березня 2013, о 12:29 |
---|---|
Користувач |
Добрий день панове музиканти! Пропоную провести опитування на тему: який синтезатор (професійна робоча станція) на вашу думку є найкращий і практичний для запису фонограм (аранжування). Прошу всіх хто працює у цій сфері прийняти участь! Дякую! |
unclehaphap | 26 Березня 2013, о 13:00 |
Користувач |
Марна справа у плані отримання результату. Передбачаю десяток сторінок з флудом, срачами типу "Модель А краща від Б, бо вона краща і на ній грає мій сусід", відхід від теми і перехід на особистості. Як мінімум треба було назвати тему "Обговорення поширених і не дуже синтезаторів та проф. робочих станцій. (Запрошуються практикуючі власники. Теоретики, мрійники, невдахи та пи..уни-фантасти рід онлі пліз)" |
Степан | 26 Березня 2013, о 13:42 |
Користувач |
Я буду розглядати ваш оптимізм (unclehaphap), як можливість взнати більше про синтезатори, але напишіть мені, що ж сталося із вашим ентузіазмом. |
unclehaphap | 26 Березня 2013, о 14:08 |
Користувач |
Ентузіазм залишається для інших речей, в даному випадку він замінений цинічним результатом майже десятирічних спостережень та активної діяльності на кількох великих клавішних та технічних форумах... |
Bogdan Nestor | 26 Березня 2013, о 14:20 |
Користувач |
Використовую на студії Yamaha motif xf8. Не скажу чи він гірший чи кращий, але підходить для моїх цілей. Хоча 2/3 моїх робіт це є vsti плагіни, в віртуальній студії Cubase. |
Ляля Навратова | 26 Березня 2013, о 15:27 |
Користувач |
Ми використовуємо в домашні студії такий креативний синтезатор, як Yamaha MOTIF XS 6! Переваг та проф. фішок має дуже багато! |
Володимир Матвійчук | 26 Березня 2013, о 17:31 |
Модератор |
А яких фонограм? В якому стилі та для чого? |
Yulianovich | 27 Березня 2013, о 00:14 |
Користувач |
Щоб вийшов добрий результат однієї робочої станції буде явно замало. IMHO |
Андрій | 29 Березня 2013, о 22:50 |
Користувач |
Так-так, Yamaha MOTIF справді відмінна серія, що XS, а що XF, однак не з дешевих, проте, якщо діло за ціною не стоїть, то мушу зауважити, що моделі варті уваги... . Проте, скажу Вам, що важко ось так взяти і вибрати. Зрештою консультуйтесь, запитуйте, взнавайте, думаю, Вам обов'язково щось порадять! |
Олександр Шулик | 31 Березня 2013, о 16:38 |
Користувач |
Найкращий синтезатор той, який ти, на даний момент, в повному обсязі освоїв. Який тобі підходить відповідно до твого професійного рівня (ну, і фінансових можливостей). Десь так... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти