unclehaphap | 3 Квітня 2013, о 16:41 |
---|---|
Користувач |
Олександре, моя порада: https://www.google.com.ua/search?q=ROLAND+TD4+vs++Alesis+DM10 Кілька віток на спеціалізованих форумах - читати - не перечитати. |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 3 Квітня 2013, о 19:54 |
Користувач |
Не потрібно хитро заскалювати очі -відро холодної води на голову і прийти до тями . Для чого йому вони ? для звичайних халтур - де потрібна різнопланова музика , а для переконливого звучання відповідно і різні набори барабанів. Це сайт тотальних користувачів мінусовок , а ви про свої вишукані "извращения" . Згідно вашої логіки всім простим лабухам потрібно швиденько брати сокиру і рубати , палити свої "галімі" турікси джеерікси і іншу недоапаратуру , бо воно не то . |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 3 Квітня 2013, о 19:56 |
Користувач |
. |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 3 Квітня 2013, о 19:57 |
Користувач |
. |
pete fedyshyn | 5 Квітня 2013, о 15:31 |
Користувач |
Згідно вашої логіки всім простим лабухам потрібно швиденько брати сокиру і рубати , палити свої "галімі" турікси джеерікси і іншу недоапаратуру , бо воно не то . Що робити простим лабухам з "недоапаратурою" вони самі вирішать, чоловік спитав думки стосовно двох конкретних моделей, Ви почали чомусь хвалити TD20 і хаяти всіх і вся. Може то просто весна?....... |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 6 Квітня 2013, о 06:10 |
Користувач |
Для тих хто заблудився між трьох сосен - я чітко написав , що з двох запропонованих девайсів вибрав би Alesis DM10 , а ще краще підкопив би на D DRUM4 . Так що на рахунок хвальби роланда ви щось дуже путаєте. Може то просто весна? ... Так-так весняний авітаміноз... ну нічого скоро кропивка появиться і у вас,я думаю , все стане на свої місця . |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти