firekeys70 | 7 Квітня 2013, о 12:28 |
---|---|
Користувач |
Доброго дня всім ! Таке питання: Маю кілька семплів в форматі sf2. Скинув їх на флешку і вставив в вищевказаний інструмент, але він їх просто не бачить.( Тобто вибираю VOICE - USB1 і на екрані жодного файла). Наскільки я розумію, s910 не підтримує sf2. В якому тоді форматі повинні бути семпли, щоб їх можна було відтворити на s910 (в інструкції не знайшов) і якою програмою їх можна в цей формат переконвертувати ? І чи взагалі можливо закачати нові звуки в цей інструмент ? Буду вдячний за підказки. |
Yulianovich | 7 Квітня 2013, о 14:29 |
Користувач |
В PSR s910 є семплер? |
unclehaphap | 7 Квітня 2013, о 14:42 |
Користувач |
У 910 семплер відсутній. Треба дивитись на Тайроси десь так починаючи з другого. |
firekeys70 | 8 Квітня 2013, о 15:50 |
Користувач |
Потроху сам розібрався. Вона підтримує формати файлів LIV,SAR,VCE,MGV,CLV,SWV. Навіть накачав трохи таких звуків. Але ще не знайшов програми, якою можна було би переконвертувати sf2 в один з цих форматів. Може, хто знає ? |
unclehaphap | 8 Квітня 2013, о 17:14 |
Користувач |
Ні з чим ви не розібрались. Перелічені вами типи файлів - всього лиш звуки різних категорій, які базуються на вбудованих в інструмент семплах. |
firekeys70 | 8 Квітня 2013, о 18:24 |
Користувач |
Те, що вона не буде відтворювати файли семплів зрозуміло. Я хочу вияснити тільки одне: чи можливо якимось чином семпл в форматі sf2 переконвертувати в файл формату, придатного для відтворення на s910, хай це буде файл звуку чи який завгодно інший ? Другими словами - зробити з файлу sf2? файл, придатний для відтворення на s910 - це можливо чи ні ? Розумію, що скорше ні, ніж так, але все ж остаточно хотілось би почути думку професіоналів. |
unclehaphap | 8 Квітня 2013, о 18:35 |
Користувач |
Кажу втретє: семплера нема. Відповідно, нема можливості завантажувати свої, відмінні від вбудованих, семпли будь якого походження і формату (писані, видерті звідкись чи конвертовані з sf2 чи інших форматів). Файл звуку - це файл, який описує параметри войса, який у 910 будується тільки на вбудованих хвильових формах (ROM). |
firekeys70 | 8 Квітня 2013, о 19:23 |
Користувач |
Дядько Хапко, дякую. Я теж до цього висновку дійшов, але надія вмирає останньою .... Скачав кілька семплів від DX7, дуже вже хотілось "запхати" їх в свою s910, тому і сподівався, що може якийсь спосіб знайдеться. Але, як кажуть, "не судьба" . Ще раз дякую за інформацію та потрачений на мене час. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти