ALEDIS 112 | 17 Квітня 2013, о 08:16 |
---|---|
Користувач |
Мені був потрібний підсилювач для сабів у клуб для сільської дискотеки (ну так би мовити нічого професійного), У розділі куплю .продам знайшов недорогий підсилювач по 900ват при 4ом. ну і звязався з продавцем переговорили сказав що все працює і я йому повірив, коли він мені його прислав то він був неробочим, я до нього дзвоню а він мені о я нічого вам непродавав такого......а пізніше взагалі небрав трубку.... Підкажіть що можна зробити в даній ситуації стаким випадком ......можливо хтось тяме в ремонті їх то допоможіть будь-ласка |
felixlife | 18 Квітня 2013, о 10:49 |
Користувач |
А можна нік продавця в студію, ФІО, де проживає??? І який саме підсилювач він продавав? Взагалі ці теми потрібно було б перенести у розділ вільне спілкування, або створити інший розділ, під назвою "ОБЕРЕЖНО, ШАХРАЇ". |
edeljveys | 7 Червня 2013, о 00:53 |
Користувач |
Опс , ЩЕ ЄДИН, СІ ЗНАЙШОВ? ДАНІ В СТУДІЮ! |
ZZ2000 | 7 Червня 2013, о 10:43 |
Користувач |
Так, дані таких продавців - кидал які з нашим братом поводяться по-хамськи потрібно викладати на "обозрєніє" для людей, щоб знали тих уродів та й інші не влітали. А модери взвгалі мали би таке уродство банити довічно, щоб ними на сайті навіть і не смерділо... |
beringer | 7 Червня 2013, о 22:43 |
Користувач |
Згідний 100 %... |
Юрій Бульбах | 10 Червня 2013, о 19:06 |
Модератор |
Забанити не проблема, а що завадить "кидалі" зареєструватись ще раз під іншим ніком? |
Олександр Соколюк | 11 Червня 2013, о 17:33 |
Користувач |
Юра ти прав! Якби можна булоб зробити регістрацію тільки під своїм власним імям та прізвищем, а не під всякими gtgfhfh dhgfsk lfknjgs, тай аватар власна фотка, а не бозна що, що б хоть обличчя роздивитись цих шахраїв! А шеб булоб непогано зробити регістрацію на сайті за рекомендації форумчан тоді б і менше тут всяких ділків булоб! |
Віталік Вус | 11 Червня 2013, о 23:44 |
Користувач |
Даєш платну реєстрацію!!!А шо,я серйозно:відсіються кидали хами,мудаки і решта всяка сволоч,не так?Крім того зникне таке нехороше явище,як "клони". |
unclehaphap | 12 Червня 2013, о 10:16 |
Користувач |
Я теж за платну реєстрацію і давно вже вносив пропозицію. Звісно, що багато рахітів би відсіялось. Клони би були - продавцям це все таки вигідно (запрошую детально проаналізувати розділ оголошень), але хоч би був притік каси на портал, а це, у свою чергу, запалює надію на допилювання так необхідного функціоналу сайту. Щодо деанонімізації і т. п. (паспорт, фото) - я проти. От Віталій підтвердить, що при бажанні можна зустітись IRL :) |
Віталік Вус | 12 Червня 2013, о 17:04 |
Користувач |
Підтверджую.Хто шукає-той знаходить. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти