Назар Каратник | 20 Квітня 2013, о 19:39 |
---|---|
Користувач |
Є в мене така думка , зробити домашню студію звукозапису (вокалу , та запису клавішних ) , розглядаю як варіант дану звукову карточку ! ! ! Прохання до власників , та людей які мали змогу користуватись даним девайсом :написати про свої враження про цю звукову , вказати про її плюси та мінуси , також вказати чи були за час користування нею якісь поломки , або глюки , і чи є вона стабільною в роботі. Наразі дякую всім хто відгукнеться . |
Bogdan Nestor | 21 Квітня 2013, о 18:49 |
Користувач |
Таку карту використовують Zabava records (Богдан Іванишин, Сергій Габашій) |
Назар Каратник | 22 Квітня 2013, о 04:17 |
Користувач |
Богдан Нестор В мене були певні критерії по вибору карти . 1. Це комутація з компютером за допомогою firewire ( мені пояснили досвідчені звукооператори , що це надійніше та швидше від usb ) , 2. В карті має бути фантомне живлення (для запису того би здійснювати запис з студійного конденсаторного мікрофону , не використовуючи мікшер ) 3. Це midi вхід і вихід , в цій карті він присутній . 4. line in (для підключення мікшера , щоб записувати live виступи ) . 5. якість (тут вона складає 24 біт / 96 кгц і це звичайно радує ! і останній найвагоміший аргумент це ціна , дану карту можна купити за 1100 - 1300 грн. б/у у хорошому робочому стані ! за ці гроші із нових карт можна собі позволити хіба що lexicon alfa , або щось із дешевих m - audio , які по якості , преампах , та всіх інших параметрах однозначно поступаються Presonus firebox ! я вважаю що канали не помішають , у подальшому розвитку ! 24 бит/96 кГц Подробнее: http://audioshop.com.ua/presonus/firebox/#niz_s |
Назар Каратник | 22 Квітня 2013, о 11:16 |
Користувач |
Пане Богдане я мав на увазі firestudio mobile , а не FIRESTUDIO Project (яку викоистовують zabava records ) , а ще розглядаю такий варіант , як presonus firebox ! ! ! Зрозуміло що FIRESTUDIO Project для домашньої студії це пуста переплата грошей за не потрібні вхідні канали ! Наскільки я розумію firestudio mobile прийшла на заміну firebox (судячи по характеристикам , та майже одинаковій ціні ) тому хотів дізнатись , чи буде firebox нормальним рішенням для початківця ! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти