Назар Рибак | 1 Травня 2013, о 22:56 |
---|---|
Модератор |
Що собою являє мікрофон AKG-D3700M в порівнянні наприклад з Electro Voice PL84 або Electro Voice 767a, в основному для баритона. Може в когось був такий мікрофон, поділіться інформацією? |
Олег Вигівський | 2 Травня 2013, о 12:56 |
Користувач |
В мене такі мікрофони є купував давно працюють дуже добре в різних похідних умовах.на них є повна документація,якщо цікавить можу викласти.В порівнянні AKG-D3700 з Electro Voice 767 працюють практично однаково.але в AKG-D3700-- несуттьево відчувалось відсутність суббасу.Слухали три музиканти!!! |
pete fedyshyn | 2 Травня 2013, о 16:33 |
Користувач |
але в AKG-D3700-- несуттьево відчувалось відсутність суббасу А в кого є такий голос, з суббасом? |
Олег Вигівський | 2 Травня 2013, о 22:24 |
Користувач |
будь ласка не чіпляйтесь до слів.!!!!!! |
Senyutovych | 14 Травня 2013, о 23:59 |
Користувач |
Колись років зо пять назад підбирав собі мікрофон, при тестуванні порівнювали AKG-D3700M, Сенхайзери 800 серії, на той час Шур бета 58 виявився найкращим, а Електоровойс тепер порівнював з Бетою , то Electro Voice PL84 , Electro Voice 767a більше сподобались. Electro Voice PL84 десь на одному рівні з AKG C5 ну і конденсатор дає свій обєм. Electro Voice 767a в порівнянні з бетою має більше низу і верху але не думаю що він буде кращий від Electro Voice PL84 AKG-D3700M можна спробувати на Григоровича в Лесика в магазині |
bodja bear | 15 Грудня 2013, о 05:01 |
Користувач |
А в кого є такий голос, з суббасом? Пресняков,встидно такого незнати Electro Voice 767a в порівнянні з бетою має більше низу і верху На мою скромну думку,то незовсім так,по верхах я особливої різниці не помітив , а в низ справді 767 загрібає глибше ....але неможна сказати що він має більше того чи того ,просто ширший діапазон частот (а це не одне і теж), в цілому на слух АЧХ 767 досить таки рівна ,як і Бети. Все ІМХО з поправкою на паршиву акустику і мою курячу память |
Yulianovich | 17 Грудня 2013, о 03:03 |
Користувач |
//на Григоровича в Лесика ...// То про що, чи про кого? |
unclehaphap | 17 Грудня 2013, о 10:48 |
Користувач |
http://www.tamada.lviv.ua/bulletin/dlya-profesionaliv/all/94/ Одна з небагатьох львівських музкрамничок. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти