Romaniv | 29 Березня 2015, о 18:26 |
---|---|
Користувач |
Всім спасибі за коментарі. |
electromuzik | 3 Квітня 2015, о 16:36 |
Користувач |
Безумовно краще активний фільтр, доречі підсилювачі STAR SOUND 2200 мають встроєний кросовер а загальної потужності на виході 2 квт хватає на розподіл для озвучування залів. Для сабвуфера потрібен не тільки кросовер щоб виділити певну частоту сигналу, потрібен компенсатор, який вирівнює фазову характеристику динаміка, вирівнює імпеданс у всій полосі частот, локалізує вч складові та створює сприятливі умови для роботи підсилювача з яким працює сабвуферний динамік.Як працює компенсатор - він перетворює реактивну потужність яка утворюється в наслідок індуктивності котушки динаміка в активну потужність, загальна потужність при цьому не садиться. Ще одна проблема з якою багато хто стикається - частий вихід з строю сабвуферного динаміка механічно( рве динамік).Не всі знають що в сучасних підсилювачах є встроєний фільтр інфранизьких частот і його необхідно включати в більшості випадків.Він відрізає полосу нижче 20 герц тим самим не дає дифузору великого ходу що призводить до механічної поломки.Акустичні системи з фі також потребують такого фільтру, не потребують тільки ті які є закритого типу(не використовується задній вихід динамка)але такі системи на сьогодення використовують рідко. |
Yulianovich | 3 Квітня 2015, о 16:57 |
Користувач |
Це такий прилад???
В різних підсилювачах частота обрізного фільтру різна. І на 30Hz можна порвати дифузор "як мавпа газету". |
electromuzik | 4 Квітня 2015, о 20:43 |
Користувач |
Вам пане Ігор не подобається як я пишу, то вибачте, я більше не буду тут писати, пишіть будь ласка самі. П.С. З багатьма музикантами з Нового Роздолу знайомий і чув про Вас тільки позитивні відгуки. |
Yulianovich | 4 Квітня 2015, о 23:14 |
Користувач |
Не "як", а "що". Тут форум і потрібно обстоювати свою думку. А накопилити щічки, надутися... це якось не по-мужськи. |
pete fedyshyn | 6 Квітня 2015, о 13:52 |
Користувач |
Вам пане Ігор не подобається як я пишу, то вибачте, я більше не буду тут писати, пишіть будь ласка сам Це значить приблизно так: " Я такий хороший і дуже розумний, а якщо ви зі мною не погодились, то я на вас образився" |
Mr_Ruslan | 7 Квітня 2015, о 23:56 |
Користувач |
Що собою представляють сабвуфер BIG SYXSUB18 |
electromuzik | 16 Квітня 2015, о 02:29 |
Користувач |
Акустична система відкритого типу,полоса пропускання від 20 до 500 гц. Для роботи на вулиці нормально, для залу краще підійдуть сабвуфери закритого типу так звані резонаторні камери з полосою до 100 гц. Річ в тім що стіни приміщення підсилюють частоту 200- 500 гц від чого сабвуфер буде відтворювати нерівномірно частотну характеристику і в залі буде бочкове звучання. Можна подати полосу пропускання до 100 гц в систему відкритого типу та в цій вузькій полосі вона значно програє резонаторній по КПД. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти