Вадим | 31 Травня 2013, о 15:06 |
---|---|
Користувач |
Маю 2 самопальних саба, Стоять Біги 18" 500ватт. З боку низа круті,а коли стоїш між ними на проти динаміків,то низу практично немає. Чи може залежати від підсилювача,бо підключав до лампового 150 ватт..? Чи розміри не ті.? Хотя параметри динаміків ті самі що в войсах..Просто ніколи не займався таким питанням. Може хто підскаже щось.
|
Tolik_S | 2 Червня 2013, о 09:04 |
Користувач |
Треба підсилювач включити в моно режим.Або ще подивіться чи правильна полярність(тобто+і-) |
Вадим | 3 Червня 2013, о 13:26 |
Користувач |
Полярність правильна. Але підсилювач не має моно режиму. Може просто слабенький для таких динамиків? |
Віктор G. | 3 Червня 2013, о 16:12 |
Користувач |
Попробуй змінити полярність лише на одному динаміку. |
Вадим | 3 Червня 2013, о 16:35 |
Користувач |
міняв але тоді його зовсім немає.Я думаю,що це все таки підсилювач. |
Hollow Man | 16 Червня 2013, о 10:36 |
Користувач |
Однозначно підсилювач заслабий,він просто не може розкачати твої Біги.Потужність підсилювача повинна відповідати потужноті динаміків.А ще бажано використовувати кросовер. |
Вадим | 21 Червня 2013, о 15:41 |
Користувач |
Я Мішаня теж такої думки, але перед тим як придбати -думаю запитаю в лабухів. Дякую.
|
unclehaphap | 21 Червня 2013, о 16:02 |
Користувач |
Я щось не можу зрозуміти як то
|
"стара хата" | 21 Червня 2013, о 20:32 |
Користувач |
якщо одночасно з сабами використовуєш топи(навіть якщо їх помпує інший підсилювач), то зміни на них полярність на протилежну. А ще підсилювач мав би бути у 2 рази потужніший ніж номінал динаміків (для 8 ом) і нетреба переживати, що їх розбомбить. |
Вадим | 3 Липня 2013, о 20:16 |
Користувач |
Дядько Хапко. Кажу Вам,що тиску не має. Звучить як в полі. Нема заповнення подвіря як би то хотілося. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти