Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » В чому річ? Пропадають низькі частоти
В чому річ? Пропадають низькі частоти

Маю 2 самопальних саба, Стоять Біги 18" 500ватт.   З боку низа круті,а коли стоїш між ними на проти динаміків,то низу практично немає. Чи може залежати від підсилювача,бо підключав до лампового 150 ватт..? Чи розміри не ті.? Хотя параметри динаміків ті самі що в войсах..Просто ніколи не займався таким питанням. Може хто підскаже щось.

Треба підсилювач включити в моно режим.Або ще подивіться чи правильна полярність(тобто+і-)

Полярність правильна. Але підсилювач не має моно режиму. Може просто слабенький для таких динамиків?

Попробуй змінити полярність лише на одному динаміку. 

міняв але тоді його зовсім немає.Я думаю,що це все таки підсилювач.

Однозначно підсилювач заслабий,він просто не може розкачати твої Біги.Потужність підсилювача повинна відповідати потужноті динаміків.А ще бажано використовувати кросовер.

Я Мішаня теж такої думки, але перед тим як придбати -думаю запитаю в лабухів. Дякую.

Я щось не можу зрозуміти як то

а коли стоїш між ними на проти динаміків

якщо одночасно з сабами використовуєш топи(навіть якщо їх помпує інший підсилювач), то зміни на них полярність на протилежну. А ще підсилювач мав би бути у 2 рази потужніший ніж номінал динаміків (для 8 ом) і нетреба переживати, що їх розбомбить.  

Дядько Хапко. Кажу Вам,що тиску не має. Звучить як в полі. Нема заповнення подвіря як би то хотілося.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти