Іван Приймачек | 15 Липня 2013, о 17:21 |
---|---|
Користувач |
Крути верти,але рік мінімум поки розкрутиш кабак.Поступово будуть набиватися своя клієнтура.Але на все свій час. |
vasaSHALEVA | 15 Липня 2013, о 18:37 |
Користувач |
Працював в кабаку 2 роки. Я не такий старий, мені 24 роки. Погоджуся зі всіма, шо велика перевага це є весілля, апарат не носиш, строїти кожен раз не треба і таке інше. Але є великі мінуси які мене змусили залишити ту справу. Перш за все це бенкети, де платять музиканту менше ніж людині яка працює на будівництві. Плюс, якщо ти працюєш десь на іншій роботі. то дуже важко грати бенкет до 3 години ночі а потім зранку в 7 ставати на роботу. Також, якшо маєш сімю, але всі вихідні і в свята(і не тільки) треба йти в кабак за копійки це теж дуже вбиває. Друзі, сімя збираються а ти мусиш йти. І таке весь час. Тому я в ресторані не працюю. Але знаю людей, яким такий стиль життя підходить і вони всьому раді. |
Marian | 15 Липня 2013, о 19:09 |
Користувач |
Халтура сама до тебе не прийде, я так вважаю, потрібно йти на жертви, Вася, копійки це скільки по твоєму?за скільки часу? А сім'я їсти не хоче?халтура сама не прийде... То ясно коли ні бенкету ні весілля нема тоді я з тобою погоджуюсь. |
vasaSHALEVA | 15 Липня 2013, о 22:21 |
Користувач |
Марян, в вихідныі ми грали 5 годин, і за то нам давали 200 грн., В будні дні 4 години за ті самі гроші.Приходили на 10 або 11 годину вечора. Во така система |
Marian | 15 Липня 2013, о 22:34 |
Користувач |
я наприклад граю тільки пт.сб.нд. Вихід 4год 150грн. Буває що бенкет у будні. По бенкетах ,весіллях двоє .а так я сам. І за бенкет я сам домовляюсь. Тоді начальник вже не платить .в тередньому беру 300 і вище за бенкет,дивлячись від ситуації... |
Marian | 15 Липня 2013, о 22:39 |
Користувач |
да... Різниця - у мене 19 до 23, 24. А у тебе 22 -3 . Поганенько...співчуваю! |
ZZ2000 | 17 Липня 2013, о 22:32 |
Користувач |
Маю стажу кабака десь років з 15-20 з перервами звичайно... Що можу сказати: коли попадало працювати у дорогих закладах і з хорошими колективами то да, досит таки було непогано, хороші приробіток до основної роботи, нормально, не вмер до сих пір як бачите, хоча часами зай....увало то всьо "до мозга костєй". Але їдучи вранці додому настрій якось сам собою піднімався коли знав що у кишені лежить зароблена солідна цифра і жизь тоді ставала веселіша... Да, при нормальних банкетах та при "жирних" клієнтах які водились, тоді можна було і жити нормально, не те що зараз - куди не зайди "бавиться"лиш одна злидота напяливши на себе вшивий секондхенд з бльосками "а-ля камні Сваровскі". Не ті часи... Шо зараз, пиво, чіпси і пачка сигарет на цілу команду... Да і лабух зараз пішов зараз якийсь мєлочний, за копійки пилить аж гай гуде, риють як ті кнури одне під одного, аби лиш на два гривня більш собі сьогодні урвати... Так мабуть скрізь не тільки у нас в Рівному. Зараз я вже довший час по ресторанах не працюю. Тільки "вільне плавання"... По-перше немає пристойної оплати лабуху навіть у пристойних закладах(шо само по собі бісить), да і самих тих закладів не густо, і тому роботи немає а по-друге піднадоїло вже те кабацтво порядком... Хоча іноді виходжу підмінити якщо потрібно когось, (не всіх звичайно, а лиш старих добрих друзів в нормальних закладах) і за окрему плату конєчно бо жерти ж треба усім де від того дітись. |
ZZ2000 | 17 Липня 2013, о 23:01 |
Користувач |
Marian, а ні кого нікуди затягувати і не потрібно. Толпа сама вибирає куди присісти і повір мені що сьогодні не музика в тому виборі відіграє головну роль... Да, можеш поспівати "на-шару" і народу від такого співу може й стане більше та лаве від того стане тільки менше а з часом воно від того взагалі пропаде. Які бабки, глянь всі ж танцюють, всі ж довольні і ти співаєш бо тобі наравиця ... Це колись люди ходили в певний ресторан бо в ньому працювала якась певна команда чи виконавець і її поважали і хотіли слухати, а тепер усьому піплу по великому рахунку до самої дупи хто там працює і що лабає, лиш би було дешево, а по можливості то щоб ще й трохи "на-шару" і щоб не трохи, а добре... Це я про заклади якогось загальноросповсюдженого певного рівня. Ті заклади у яких звичайний салат з капусти коштує 300-400 грн. за порцію ми тут до уваги не беремо бо там трохи інша життєва ситуація...і музика тоже... |
Marian | 18 Липня 2013, о 11:49 |
Користувач |
спасибі хто відгукнувся |
edeljveys | 26 Серпня 2013, о 12:15 |
Користувач |
В мене стаж теж давній. Бувало по різному. Наразі є, так: Три вихідних, барська ціна 4х40 ставка. Додаткові год., оплачує клієнт(ціна моя). Буденні замовлення оплачує клієнт(ціна моя). Повністю згідний з VANOLABYX прямо мою власну історію вирвав мені з писка, і про терміни розкрутки кабака, теж! Для Бедзю: Ви ж не зобов,язані по буднях сидіти там? Чи у Вас трудові стоять у них? Всім удачі! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти