vovan7bud | 13 Липня 2013, о 17:39 |
---|---|
Користувач |
Порадьте будь-ласка хороший підсилювач! колонки 3-полосні (самопал трапеція фанера 18 мм) низ 300 середина 50 вч 40.(все 8 ом) низа і середина селейшен...... (якщо потрібний детальний опис , то який?) . Чи можливо зробити на них якісну філтрацію ? буду вдячний за поради ... |
vovan7bud | 13 Липня 2013, о 17:50 |
Користувач |
покищо пропонують отакий Biema K5P ще такий Phonic MAX 2500 |
Олег Вигівський | 16 Липня 2013, о 12:50 |
Користувач |
На мій погляд Вам потрібно детальніше розібратися з акустикою а потім підбирати підсилювач!!!(самопал трапеція фанера 18 мм) низ 300 середина 50 вч 40.(все 8 ом) низа і середина селейшен....Ви що всі динаміки скрутили до купи???І обовязково треба знати які саме динаміки Ви використовуєте.В неті на всі динаміки дані є.Збирайте інфо-аналізуйте--шукайте інфо на різних форумах а потім виготовляйте самопали. |
pete fedyshyn | 16 Липня 2013, о 14:38 |
Користувач |
Хороший підсилювач за невеликі гроші http://www.minus.lviv.ua/blurb/pidsylyuvach/S/19719 |
vovan7bud | 16 Липня 2013, о 19:59 |
Користувач |
Олег Вигівський !! 1)Я хіба говорив що їх виготовив????..... 2) (якщо потрібний детальний опис , то який?) хіба ви то не читали? 3) просто прокоментувати я теж умію!! наперед прошу вибачення за різкі випади!!!! (без образ) я просто питаю поради у людей які на цему розуміются і буду радий корисним порадам !!! Олег ! можливо ви можежете дійсно чимись допомогти ??
|
Олег Вигівський | 16 Липня 2013, о 20:24 |
Користувач |
Тож у Вашій темі вказано (самопал трапеція фанера 18 мм) - то самопал у моєму розуміні це щось виготовлене не в заводських умовах.Ви просили порадити підсилювач не давши опису АС.В наявності особисто для продажу у мене є декілька підсилювачів але я Вам рекомендувити жодного не можу.Я не коментував а написав що Вам потрібно зробити.Динаміки фірми Celestion бояться приблизних розрахунків. |
Hollow Man | 26 Липня 2013, о 11:00 |
Користувач |
На мою думку ,з вигляду всі підсилювачі гарні.Проблема може бути в самих пачках .Кожен динамік має свою резонансну частоту і саме під нього фірми -виробники розраховують свої"пачки".Ну ніколи не зазвучить самопальна колонка,ще й з різношерстими динаміками всередині,хоч би вони золоті були.Фільтра теж розраховуються з урахуванням резонансу.А підсилювач,то вже діло десяте,головне щоб не перевищував заявлену потужність колонок,бо динаміки повилітають. |
Вова Пухов | 26 Липня 2013, о 17:51 |
Користувач |
Навпаки,бажано,щоб підсилювач був потужніший за колонки.Бо коли потужність доходить до кліпу,він не "витискав" з себе останнє. А щоб колонки не згоріли,треба використовувати звукові процессори,або самому бути уважнішим.Ми наприклад качаємо 600 ватні колонки(4 ом) 800 ватним підсилювачем (4 ом).Потужність на підсилювачі скручуєм на 1/4 від максимальної і все добре.
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти