Святослав Дутчак | 17 Липня 2013, о 00:38 |
---|---|
Користувач |
Шановні колеги музиканти! Порадьте мені будь-ласка. Мій напарник Хоче купити саксофон в районі 1000у.о. Що можна за ці гроші купити.Щоб тільки не Китай. Дякую Вам щиро. Творчих успіхів Вам. |
Віталій Коваль | 5 Серпня 2013, о 11:25 |
Користувач |
Шукайте відповідь,темою вище. |
1530MC | 9 Серпня 2013, о 04:27 |
Користувач |
Пошукайте Ямаху |
Микола Богданович | 21 Серпня 2013, о 09:25 |
Користувач |
Продам саксофон альт Evette by Julius Keilwerth.Це едина студ. модель легендарної фірми.Вирізняється точною інтонацією,легким звуковидобуваннямі дуже зручною і ергономічною механікою .В комплекті сам саксофон, гайтан,мундштук,кофр і різні аксесуари.В наявності є 3 штуки,а отже можна попробувати і вибрати який припаде більше до душі.Ціна 1000$ можливий торг.Усі інструменти нові.Якщо зараз не продадуться то поїдуть в Росію,що не дуже хочеться,бо вони дуже достойні екземпляри,кращі від студ. ямах і тому подібних інструментів(це моя власна думка і деяких проф.саксафоністів)Усі деталі в приват або за тел. 063-742-86-72 |
Oleh | 21 Серпня 2013, о 23:19 |
Користувач |
Фірма легендарна,це вірно.Але то не єдина студентська модель.Ця модель сама дешева,ціна приблизно 600$,виробник Тайвань.Далі студ.модель Keilwerth ST90 SERIE |||,ціна приблизно1200$-виробник Тайвань.Далі,Keilwerth EX90-перехідна модель,ціна приблизно 1000$-виробник Тайвань.Keilwerth Limited Edition-перехідна модель,ціна приблизно 800$,виробник Тайвань.Єдину модель,яку німці роблять самі це SCHADOW SX90 ціна її приблизно 5000$.Так що,за такі гроші напевно нехай вона краще їде в росію. |
Микола Богданович | 22 Серпня 2013, о 09:33 |
Користувач |
Дуже радує Ваше пізнання у саксофонах , але 600$ це навіть не прихідна ціна.В Росії цей інструмент ще дорожчий.Просто дійсно чудові дудки і хотілося щоб вони приносили радість тут :))) |
Oleh | 22 Серпня 2013, о 11:19 |
Користувач |
Я все розумію пане Миколо,але мені здається,що найбільше радості буде у Вас,якщо Ви їх продасте.Звиняйте за відвертість. |
Микола Богданович | 23 Серпня 2013, о 09:48 |
Користувач |
Якщо чесно це моя робота,едине що я можу на цьому заробити то це премію від начальства,а інструменти дійсно дуже хороші ))) |
Віталій Коваль | 31 Серпня 2013, о 00:29 |
Користувач |
Я рахую,що інструмент має бути перевірений часом(SELMER MARK,YAMAHA YAS-62,82 і т.п.).Просто треба шукати відгуки,якщо вам невідомий це інструмент та пробувати самому-порівнювати з інстр. тої самої цінової категорії.Можливо це достойний "РІГ"... Я віддав перевагу Ямасі проф моделі по ціні і по якості. |
SHARIK | 23 Лютого 2015, о 10:53 |
Модератор |
http://viknaodessa.od.ua/news/?news=110682 |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти