Ivan2912 | 7 Серпня 2013, о 23:57 |
---|---|
Користувач |
Хочу купити клавішу,стою на роздоріжжі між: Roland bk-3, або Roland E-50,або Korg PA500... Прошу допомогти з вибором,що краще підходить для весілль.На кращі варіанти не має грошей. |
Marian | 8 Серпня 2013, о 10:05 |
Користувач |
Я би вибрав 500го. |
unclehaphap | 8 Серпня 2013, о 11:20 |
Користувач |
Ніхто конкретно нічого не порадить, бо того просто не можна зробити. Це якщо відповідати чесно. Звісно, що така відповідь є неприйнятна, бо в правильній відповіді має фігурувати конкретно вказана модель. Гараз, друга спроба. Треба ті всі три інструменти перепробувати. "Нема де", "нема коли", "нема як" - то не відповіді. Та і попередньої інформації для прийняття рішення предостатньо. Грати на них вам і купляєте за власні гроші. Ха, знову не відповів. Ок, буду серйозним. Всі попередні поради - жарти. Насправді інструмент треба вибирати: по кольору, по вазі, по ступеню поширеності серед сусідів, бо в них треба буде жебрати стилі і звуки. А найстрашніша правда життя полягає в тому, що а) незалежно від вибору через деякий час приходить розчарування (така вже людська психологія) б) поки займаєшся вибором підлі виробники вже котянь на ринок нові моделі і все починається спочатку. |
vovan7bud | 8 Серпня 2013, о 14:41 |
Користувач |
pa 500 !!!!! з стилями допоможу .....дам те що маю сам.!!!!! гарний інструмент!!!
|
vovan7bud | 8 Серпня 2013, о 14:51 |
Користувач |
Дядько Хапко
А найстрашніша правда життя полягає в тому, що а) незалежно від вибору через деякий час приходить розчарування (така вже людська психологія) б) поки займаєшся вибором підлі виробники вже котянь на ринок нові моделі і все починається спочатку. істина правда
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти