Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » чи є можливість в PSR-640 пристроїти звукову память для флеш картки????
чи є можливість в PSR-640 пристроїти звукову память для флеш картки????

чи можна буде запускати з неї мп3???

підкажіть будь ласка!! ато щось чув дзвін і не знаю де він!?!?

ТАм сама схемотехніка не дозволяє того зробити... Хіба просто вбудувати в корпус мп3 модуль, а вихід його зав"язати на вхід внутрішного підсилювача через спліттер. Але не бачу смислу того робити...

Прикольний дзвін

Можна замість вмонтованого дисководу 3,5 встановить флеш-ємулятор, на флешці буде 99 папок з вашими файлами, тобто 99 віртуальних дискет на одній флешці., але записати зможете тільки стилі та міді фанограми, про mp3 я не чув.

muzikant_serge Є така штука і з мп3 тепер, тільки вона не анонсована, коштує 160 баксів. 

П.С. Тут питалися за мп3, а не за емулятор, тому трошки флудимо...

Юрко ану давай детальніше?????????????????

Так що детально. Зайшов на 2av.com.ua - вінницька кантора, яка емулятори в нас робить. В них 540 ПСР-ка чи то 550-та, не скажу точно, та і не важно - виставлена на продаж і написано, що стоїть експериментальний прибор з мп3. Потім появилися фотки Солтона МС100, куда таку залізку ставили, хоча в офіціному варіанті, ше не продається. Написав я до них, і отримав відповідь - девайс тільки для міді - 100 баксів, девайс з мп3 - 139 баксів + пульт на панель - 20 баксів (на пульті можна рулити девайсом + є дисплей, який назви файлів і номери показує). Залізяка працює як з картами СД так і з класичними флешками. Відправка Новою Почтою, притому, що до тебе девайс іде за їхні бабки + наложений платіж... От і все.

По суті то окремий плеер, а по інтерфейсу FDD ніяк не буде програватись mp3 тому що в синтезаторі немає кодека який би його грав.

є такий емулятор і як сказав Юрко то аудіо сигнал виводиться через окремий аналоговий вихід  з емулятора

http://muzmag.com.ua/catalog/keyboards/

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти