Назар Рибак | 16 Вересня 2013, о 09:40 |
---|---|
Модератор |
Друзі. Зявилася проблема з Electro-Voice N/D767a. Маємо таких 2 шт, з одним все нормально, а в другого немає низу, ніби скручено низькі частоти на пульті, при цьому що йому тільки пара місяців, він точно ніде не падав і у великій волозі не був. Середина і високі чути добре. Підєднював до іншого шнура, пробував всяке, але результату немає. Може в когось щось подібне таке було, або може знаєте, як з цим боротися і в чому проблема? Дякую. |
Назар Рибак | 18 Вересня 2013, о 10:54 |
Модератор |
Невже ніхто не стикався з такою проблемою? |
Yulianovich | 19 Вересня 2013, о 19:25 |
Користувач |
В мене була подібна ситуація з шуром. Причина - зміщений магніт. Відремонтувати було нереально. |
Назар Рибак | 20 Вересня 2013, о 21:23 |
Модератор |
А на скільки подібна проблема і як вияснилось що зміщений магніт? |
Yulianovich | 21 Вересня 2013, о 14:19 |
Користувач |
Не було низьких. Діагноз був встановлений майстром візуально. Щілина між магнітом і котушкою діафрагми була нерівномірна. По-простому він був "зцентрований". Не хрипів, а мав обрізаний низ. |
Михайло Сузірря | 16 Жовтня 2013, о 20:38 |
Користувач |
Заклинила котушка негайно до майстра бо при подальшій роботі буде гаплик котушці ! |
PETROWYCH | 17 Жовтня 2013, о 13:31 |
Користувач |
І де ж знайти такого майстра? І яка гарантія, що не вбє його до кінця? |
Senyutovych | 25 Листопада 2013, о 01:57 |
Користувач |
Мікрофон дуже хороший але йому вже нічого не допоможе |
Ярослав Васьків | 2 Жовтня 2014, о 12:50 |
Користувач |
Назар. Як ти вирішив ситуацію з мікрофоном. У мене точно така сама історія з одним nd 767. |
marchyk92 | 19 Жовтня 2014, о 12:56 |
Користувач |
у мене така проблема була коли шур падав там змістилася серцевинка біля катушки івсе тоуже сміття |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти