Kotelkoy | 19 Вересня 2013, о 19:20 |
---|---|
Користувач |
Клавішник шукає вокалістку для спільної роботи в одному з ресторанів м. Львова. Вимоги: -проживання в м.Львів; -напрацьований репертуар (українська, зарубіжна естрада . НЕ російська!); -музична освіта; -володіння якимось музичним інструментом; -відповідальність. Мова йде про постійне місце роботи. Якщо Ви бажаєте співати і заробляти - пишіть в приват. Якщо Ви не вмієте дотримувати слова, систематично запізнюєтесь, часто вживаєте "не знаю", "не вмію", "не хочу", "забула", "не мала часу", "не встигла" - тоді не марнуйте мого часу. |
R-13 Spaiderwoman | 19 Листопада 2013, о 22:22 |
Користувач |
Шукаю роботу вокалістки . Співаю в ресторанах з 2006 року. маю досвід ведучої додатково. Працювала в Ялті,Києві. Маю музичну освіту. Багатий репертуар. Співаю практично все. Останні 3 роки працювала практично одна по причині неможливості подбору гідного партнера. Головною своєю рисою вважаю пунктуальність і відповідальність. Маю свою апаратуру,мікрофони,клавіші, ноутбуки,інформацію.Тобто-все те,що потрібно для роботи. Дякую за увагу. мій телефон 096-756-72-19 Оля. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти