Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Korg PA600 & Yamaha S750
Korg PA600 & Yamaha S750

Зацікавили мене, панове , ці два інструменти ,на днях довелось послухати 750 (дякую працівникам магазину Ямаха у Львові ,дуже приємні люди)а от корга в живу не чув пока,ну а по відео то там толком не розберешся...А цікавлять мене саме такі якості інструменту як в першу чергу ЗВУК ,наявність стилів придатних до наших лабушних реалій(доречі в ямі дуже сподобались денсові стилі),ну і звісно оперативність.Те що корг може читати МП3 то для мене не є перевага...

Буду вдячний всім хто висловить свою думку,по цьому питанню.

Якщо по стилях. то однозначно ПРС 750. А КОРГ треба повністю прописувати, хоча заводські звуки внього досить не погані. Про корговські стилі не говорю нічо, бо як на мене, вони ніякі, це моя субєктивна думка.

Я зарас   користуюсь РА50,то б несказав що там так все погано з стилями ,(незнаю як там з РА600),однозначно як на мене,що в ямах денсові стилі привабливіші але от різного виду балади мені більше до вподоби коргівські.І ще ,незнаю чи я прав чи  ні ,але думаю ,щоб повноцінно працювати банкет  на любому з цих дивайсів,то їх обох треба добряче прописати...А от з ким з них двох це зробити простіше,то вже також питання????

І ще мене цікавить таке питання,нажив я за період коритсування РА50 досить непогану колекцію стилів до цього девайса,якщо все-ж наважусь купити ямаху,як бути з тими стилями????знаю що то все якось має конвертуватись в формат ямахи,а як ???баран повний,а шкода щоб пропали (стилі).

Якщо фінанси дозволяють. то працюй на двох аппаратах, це було б найоптимальніше! Сам для себе маю вдома і КОРГ і ЯМАХУ, так, що одне другого доповнює. Але вирішувати тобі, може хтось ще щось порадить.

Якби фінанси дозволяли,)))Було-б питання про Тайрос)))такщо тре таки вибирати...нажаль)))

Значить вихід такий: послухай вже добре прописаний ПА 600, і добре прописану Ямаха с750 іщо тобі підходить то і бери. Інструменти ці різні. кожен має якийсь свій плюс. вибір за тобою!

Конвертувати стилі з ПА50 можна, відкритись на ПА600 і s700 вони відкриюця, але звучати толком не будуть, треба потім стиль редагувати безпосередньо на самій клаві.

Так булоб ,де послухати ,то б і теми цієї не створював,у Львові ,в магазинах Корга 600 взагалі ще небачив,я вже не кажу про прописаний.

Ну а те що стилі конвертувати можна так це я знаю,от тілький,як,якою прогою,тут вже тупік?????

Дрогобич, магазин ВІВО, там є, можна і послухати і пограти ( ПА 600 )

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти