-Vov4uk- | 29 Жовтня 2013, о 12:40 |
---|---|
Користувач |
Підскажіть будь ласка що краще брати, і чи хтось мав справу з таким апаратом. Буду вдячний!!! DAP Audio - Palladium P-2000 VintageStar sound js 2000 plus |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 29 Жовтня 2013, о 18:12 |
Користувач |
тут основне по якій ціні? |
-Vov4uk- | 29 Жовтня 2013, о 19:19 |
Користувач |
Мене ще якість цікавить! |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 29 Жовтня 2013, о 21:45 |
Користувач |
якість -це не за цією адресою ( хоча DAP 2000 добротно зібраний) |
sergejkushnir | 29 Жовтня 2013, о 23:50 |
Користувач |
Продаю недорого підсилювач Парк V4-2400. в стані нового. Якість надійність в нього на 1 місці. Дзвоніть 0978349502 А ті підсилювачі що ви вказали то дешевий китай з обманливими характерисктиками
|
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 30 Жовтня 2013, о 04:25 |
Користувач |
Парк V4-2400 . Якість надійність в нього на 1 місці. а як же вчора твоє сказане на ВИСОЧАЙШОМУ ФОРУМІ plus-msk.ru ( подумайте тільки " в каком собранії " зараз "засідатєльствує" sergejkushnir ) Да парк не плохой усилитель, но есть намного лучше его це усь Т4м але тебе хитає !!! ... так ти скоро договоришся до того , шо МАГ& PSR найгірша клавішо-акустика в світі |
Вячеслав Нашемпа | 30 Жовтня 2013, о 07:16 |
Користувач |
парк все таки добрі і надійні апарати і дасть фору багатьом відомим брендам і всі розмови про якість і т.д. все це тільки розмови , при нашій експлуатації суттєву різницю в звуці ви не відчуєте.А хочете фірму - будь-ласка тільки за які гроші - це по-перше,по-друге треба рахуватись ще і з сервісом,то що є ще і другі фактори такі як п.яні гості і погана напруга,і після весілля в неділлю до слідуючої суботи треба щоб апарат уже робив.І змого досвіду фірма не завжди це може вам гарантувати,А парк за 1 день легко можна зробити при будь-якій аваріїї. |
-Vov4uk- | 30 Жовтня 2013, о 10:19 |
Користувач |
Мені взагалі казали що Star sound це Росія клепає. Бачив його в розібраному виді все акуратненько зроблено. На парку працював 3 роки правда на V 1800 ніяких нарікань немає. Просто потрібно більше потужність бо є другі колонки. Тому мені радили Dap audio і Star sound. |
VASILI | 30 Жовтня 2013, о 14:39 |
Користувач |
Відділення Старсаунд є і в росії,робить в Житомирі Юра Шевченко-раніше був розробником на РЕКу |
Віталік Вус | 30 Жовтня 2013, о 20:56 |
Користувач |
Starsound є добротні підсилювачі.Маємо один такий:вже не один рік без затиків і поломок.Шо надворі,шо в приміщеннях.Правда недавно повісили на нього 800Вт суби,то він їх розкачати не годен (при 4Ом) так,як має бути,але то вже зовсім друга історія:є в модельному ряді і потужніші від нашого.Ну нічого,йому в поміч є ще QSC,правда і кабелю акустичного треба ще раз так.DAP так,класні підсилювачі.Мій колєга на такому працює,чув,сподобалося.Але дорогий. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти