-Vov4uk- | 30 Жовтня 2013, о 22:09 |
---|---|
Користувач |
Дякую Віталік. |
schumi | 31 Жовтня 2013, о 09:48 |
Користувач |
Фактично порівнювати трохи важко -вони різні по потужностях. Мав справу з обидвами брендами. Мій голос за житомирський СТАРСАУНД - звучить досить чітко. Та й у випадку чого відремонтують, так як треба в Житомирі, а DAP - китаєць не факт, що після ремонту буде жити "добре і щасливо"....... |
Юрко (DJ ... | 31 Жовтня 2013, о 19:00 |
Користувач |
Не знаю чи ДАП то китай, на бірці не пише, але на такому граю вже кілька років і ніяких нарікань. Звучить в парі з RCFами, звучання пристойне. На рахунок напруги - 2 тижні тому грав на 160 вольтах в розетці, пульт і клавіші вирубалися в хлам, а блок тягнув до ранку і навіть не кашлянув. Минулого тижня мав 255 вольт, те саме - без проблем. За весь час експлуатації раз розкрутив від пороху почистити, про збірку скажу - фірма... Нічого не висить, не теліпається. Плати н ечорніють перегріву. Я задоволений. Хай там що кажуть, але я назад на Парк не повернуся, хоча мав до того Парк 1800... |
Максим | 1 Листопада 2013, о 12:47 |
Користувач |
Цей DAP це китаєць. Звучить він тому що схемно він копія QSC. На мою думку немає смислу купляти китай. |
Віталік Вус | 1 Листопада 2013, о 20:38 |
Користувач |
В принципі правильно,я б так і зробив,тим більше -Vov4uk- я так розумію,зі Львова,як і пан Василь і його підсилювачі.Зручно. |
Юрко (DJ ... | 4 Листопада 2013, о 09:32 |
Користувач |
Доречі, якщо зайшла така мова - де можна знайти розцінки на Василеві підсилювачі? Маю одну задумку, але для неї треба блока якісного. Не обов"язково фірму. Був би вдячний за посилання чи список цін. Дякую. |
Максим | 4 Листопада 2013, о 14:05 |
Користувач |
Пан Василь є на цьому форумі http://minus.lviv.ua/users/VASILI/ |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти