Vovik_50 | 13 Листопада 2013, о 22:56 |
---|---|
Користувач |
,,, |
Анатолiй | 16 Листопада 2013, о 15:16 |
Користувач |
Вже більше 3000 переглядів ціє теми, і я думаю стільки ж прослуховувань стилів за вказаними посиланнями. І не одного коменту чи відповіді. |
Vovik_50 | 17 Листопада 2013, о 18:20 |
Користувач |
Анатолій, ніхто не купляє я їх кидаю або міняюсь... |
Vad | 19 Листопада 2013, о 18:13 |
Користувач |
Володя Сусловський,ці стилі я купляв особисто в цього поляка його звати Карл.Я с тобою поділився,а ти вже продаєш?Ну-ну,,,,,,Якщо так далі бізнес вестимеш то с тобою ніхто нічим не поділиться.Шановні колеги,цей Володя до цих стилів пальця не приклав,а вже продає. |
Юрко (DJ ... | 20 Листопада 2013, о 17:49 |
Користувач |
Ну бувають такі "пасажири"... Якщо так житиме з колегами, то не тільки ніхто не поділиться, а ще і писок добре натовчуть))) Володя, на якому праві ти продаєш стилі? Чоровік з тобою поділився по-братськи, а ти на тому бізнес робиш? Він має право продавати чи якось по-іншому виносити в народ, а не ти. А ще й пишеш "...Я КУПЛЯВ...". А я от чомусь користувачу pash23 вірю... Чому б це? Нехорошо!!! pash23 Раджу написати скаргу в адміністрацію - думаю хлопці зможуть допомогти розібратися в ситуації... |
Vad | 20 Листопада 2013, о 22:28 |
Користувач |
Дякую Юро за підтримку.Він вимолював у мене ці стилі.Я як добра душа поділився.(не жалко хай користується)Але продавати чужу роботу,це вже занадто.Кому треба пишіть в лічку вишлю даром. |
unclehaphap | 21 Листопада 2013, о 09:38 |
Користувач |
Додам ще: Володя Сусловський жебрає стилі чи не у кожному оголошенні, де продається самограй, і з подібними проханнями пише в приват... |
Віталік Вус | 27 Листопада 2013, о 20:49 |
Користувач |
Колекціонер...Або барига. |
Юрко (DJ ... | 28 Листопада 2013, о 08:45 |
Користувач |
Віталік, колекціонер не торгує чужим без згоди... |
Віталік Вус | 28 Листопада 2013, о 21:45 |
Користувач |
То значить "пірат"? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти