Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Активний мікшер Allen&Heath PA12 CP, як один із варіантів до цієї акустики ?
Активний мікшер Allen&Heath PA12 CP, як один із варіантів до цієї акустики ?

Шановні форумчани, підкажіть чи підійде цей мікшер до акустики Dynacord FE 15.3 (400 вт, 8 ом). На даний момент маю підсилювач 2sc3451, пульт TAPCO MIX 220 FX, чи зміниться звучання в кращу сторону? Або які можливі інші варіанти до даної акустики, можливо окремо пульт, підсилювач. Бюджет 7-8 тис.гривень.

Працював на Dynacord CP 15-3. Підсилювач Q99 і мікшер Proel M8, мені сподобалось.

Краще добав ще грошів і придбай dynacord powermate - 1 або 2 і почуєш справжню якість

Dynacord pm 100-1 має 2х500 вт при 4ом,мої колонки 400 вт. 8 ом, потужності вистачить ? І ще, чи сильно відрізняються по звучанню Allen&Heath; PA12 CP і Dynacord powermate, бо все ж таки схиляюся до алена (із за бюджету), та чи покращится звучання при ньому, відносно нинішньої апаратури ?

Незнаю як там з потужністю ПНЧ,але сам звук досить непоганий(маю на увазі Алена)......працював на такому, раз, живим бендом,мені сподобалось звучання,Хоча, я в принципі проти ідеї купувати все в одному,з часом акустику ви можите змінити на потужнішу і тоді доведеться думати ще як той пульт кудись збагрити ...як правило це призводить лише до втрати грошей і нервових клітин)))краще брати все окремо,так більше можливості до маневру ІМХО

Доречі, знайомий ніби продавав той пульт,пишіть в приват,якщо цікавить ,дам його телефон поспілкуєтесь...

Хоча, я в принципі проти ідеї купувати все в одному,з часом акустику ви можите змінити на потужнішу і тоді доведеться думати ще як той пульт кудись збагрити ..

Можливо це і так, апе з другої сторони тут є теж свої переваги, по-перше це компактно, по друге все підібрано по звучанню, і ще,. продати можна так само, а ніж продавати поокремо.

Дійсно, такий дорогий мікшер купувати, може позичте в когось підсилювач кращий так для проби, бо пульт і акустика в вас хороші. А тоді вже подивитесь чи щось зміниться

Нарешті придбав пульт Dynacord powermate 1000-1, звучання покращилося кардинально, дуже задоволений. Всім дякую !!!

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти