Yulianovich | 3 Грудня 2013, о 15:42 |
---|---|
Користувач |
Давно хотів придбати пристрій для запису. Звісно можна використовувати софт і це все робити на компі, але хотів мати залізну "цацьку" і все. Їх вибір є дуже великий, різні виробники, різні можливості, а ще більше різняться ціни. Особливо не моніторив, а зупинив свій вибір на Zoom H4n. Але будучи на весіллі побачив в оператора Zoom H-1. Розговорились і він мене переконав що "одинички" достатньо. Вірити не було сенсу, бо в людина було щось 3-4 кілобаксових камери. То ж назбирав $$$ і купив http://www.btcomfort.com.ua/product_597.html (купляв не там, виставив лінк для ознайомлення з тех. характеристиками). Девайсом дуже задоволений. Пишу і репетиції і лабло. Все чути, ніхто тепер не сперечається, "чорна скринька" все пише. Рівень і якість запису? Мене влаштовує. Брався прилад більше для контролю. Тему створив не для хвастання, а для інфи, може кому подібне потрібно. (Zoom продавати не збираюся, якщо шо ). Хотілось би почути думку хто користується подібними рекордерами від інших виробників. Софтовий запис теж має право на існування в цій темі. Хіба спроби холівару софт vs залізо прошу не створювати. |
schumi | 7 Грудня 2013, о 10:22 |
Користувач |
Якщо не помиляюсь при запису через кабель з лінійного виходу мікшерного пульта, або іншого джерела сигналу, був момент прийшлось робити, для відеооператорів, кабель з дільником, так, як чутливість рекордера кажись в цій моделі з режиму mic в режим line не переключається і сигнал трохи перегружав вхід рекордера. |
Yulianovich | 7 Грудня 2013, о 11:43 |
Користувач |
В мому випадку все в нормі при запису з мікшера. Рівень запису регулюється на рекордері без проблем. Може трішки незручно тиснути бокову кнопку, але це компроміс компактності. Явних спотворень не спостерігалося. При AUTO режимі мені не сподобалось. |
Вячеслав Нашемпа | 7 Грудня 2013, о 12:12 |
Користувач |
В нас кінооператори пишуть звук з всьго весілля також прямо з пульта на рекордер,скажу що річ хороша і потрібна (кінооператорам) ціна по-моєму 500доларів.Після обробки супер не має галдьожу і всого непотрібного. |
Yulianovich | 7 Грудня 2013, о 13:09 |
Користувач |
0215, там ціни різні в різних виробників. Я вибрав дешевший, під свій бюджет. Може дорожчі і кращі. Наразі мене цей Zoom влаштовує і зручністю і компактністю. |
Senyutovych | 7 Грудня 2013, о 22:34 |
Користувач |
По шнурку писати то немаэ сенсу купувати дуже дорогого, але якщо через встроэний мікрофон то є моделі що мають 4 мікрофони всередині чим забезпечують менше фонового шуму |
Yulianovich | 7 Грудня 2013, о 23:36 |
Користувач |
І які ж це моделі з вмонтованими чотирма мікрофонами? Я про такі щось не чув. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти