bodja bear | 5 Грудня 2013, о 22:15 |
---|---|
Користувач |
Отже в цій темі пропоную поговорити про цей девайс (Falcon-a), цікавлять такі питання :1ціна;2якість передачі муз матеріалу;3хто його найближчі конкуренти (аналог,цихра всерівно) по якості звуку;4де збирають (догадуюсь))) УВАГА ПРОДАВЦЯМ,хто не вкаже хочаб на один його недолік,в того нічого не куплю,а до весни в мене планується повне оновлення сеттапувплоть до комутації |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 6 Грудня 2013, о 00:32 |
Користувач |
в того нічого не куплю я твій юмор зрозумів - але свій Falcon не продаю , бо й кишенькове щось тРа мати... наоборот , недавно тут , вперше , хтось виставив (не вкуривши) та ще й за смішну ціну , правда з одним неробочим входом - то чуть сам не взяв "впрок" ... але фінанси співали романси ,а до пенсії було так далеко... Звук чистий , прозорий , ревера накручені кимось, принаймі в моєму, - не підкопаєшся. Але ,наприклад , в порівнянні з Zeck 1014 - звучання менш "плотне" .По моїх відчуттях при співі нема такої опори і "полетності" як в zeck . Щоб дати приблизно зрозуміти шо то є Zeck ( якшо мірАти моєм метром) , то скажу , що років 10 назад із-за активного zeck я в приприжку позбувся нового DYNACORD 1000-2 ... якому повально всі - співають дифірамби .Так, що все відносно і т.д.
|
Юрко (DJ ... | 6 Грудня 2013, о 08:19 |
Користувач |
ДОречі, Бодю, про Фалькон чув багато кльових відгуків - для лайву саме то, але сам не чув... З недоліків, що казали хлопаки, сильно боїться перепадів напруг та шумів високочастотних в розетці. <OFFTOP> Микола, читав я колись про ЗЕКК - народ не дуже добре відгукувався про нього. Притому всюди - як в європах/америках так і росії... Що скажеш про то? Ти ще його маєш? Я би хтів послухати... </OFFTOP> |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 6 Грудня 2013, о 14:38 |
Користувач |
Поки, що маю (зек... два штука) навіть по тій причині, що ціна від дінакорда активного в 2-3 рази нижча. А те, що писали про зек на plus-msk.ru (ALKO) - то так "треба було". Ранній Zeck в акустиці по суті - це той самий електровойс в хороших ( ! )версіях . А ще певні моделі зека були зібрані на кращих моделях динаміків JBL, RCF ... і навіть PHL (!!!), а це "аристократ" серед динаміків - чого вартує тільки NEXO з phl . Так, що при самому великому чиємусь бажанні zeck не може бути "шайсе". |
Senyutovych | 7 Грудня 2013, о 22:46 |
Користувач |
Мав колись Фалькона якщо цікавить то дзвони( 0667624374 Юрко) розкажу |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти