Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Behringer B615D ,JBL eon 15G2,або альтернатива.
Behringer B615D ,JBL eon 15G2,або альтернатива.

Доброго дня,форумчани.Маю намір придбати активні топи для роботи в ресторані,весілля,бенкетів.Зупиняюся на активних ,бо в даний час віддаю перевагу мобільному апарату,в міру можливого якісного звуку.Бюджет приблизно 1000 -1200 у.о. Бачу,що в такій ціновій категорії можна придбати щось з цих девайсів.Оскільки,не маю можливості реально почути їх,то прошу писати компетентних людей та тих хто працює,або чув їх роботу.Також буду вдячний за запропоновану альтернативу.

Дякую за відповіді.

Працював на еонах G2 досить непогано ,ну принаймні краще за всі ті Маги ,Скв ,Парки що мені довелось почути, звук (як не перегинати палку) приємний,мякий, ,ніби й голосно а на мозок не тисне,Берінжер нечув ,самому цікаво))))Як альтернативу ,гляньте Мекі SRM 450v1,Вони ,ІМХО,мають вищу деталізацію ніж еонки і взагалі мені більше сподобались

Дякую,можливо на днях почую JBL,свої враження викладу.

Чув і ті, і ті. Правда яка модель Берінжера не скажу. (На "Південному" в якомусь барі на другому поверсі). Берінжер (а там було дві різних моделі) звучав поганенько. EON-ни робоча конячка. При акуратному підході дають непоганий результат. Звісно що є і кращі, але в цьому ціновому діапазоні  (1000-1200$) альтернативи не бачу.

ElectroVoice ZLX-15P. На мою думку звучить краще ніж ЕОН, та ще й ДСП процесор реально працює та допомагає в налаштуванні в конкретних ситуаціях. Та й ціна майже по Вашому бюджеті ( я брав по 500 Євро ).

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти