Віталій Коваль | 11 Грудня 2013, о 10:48 |
---|---|
Користувач |
Доброго дня,форумчани.Маю намір придбати активні топи для роботи в ресторані,весілля,бенкетів.Зупиняюся на активних ,бо в даний час віддаю перевагу мобільному апарату,в міру можливого якісного звуку.Бюджет приблизно 1000 -1200 у.о. Бачу,що в такій ціновій категорії можна придбати щось з цих девайсів.Оскільки,не маю можливості реально почути їх,то прошу писати компетентних людей та тих хто працює,або чув їх роботу.Також буду вдячний за запропоновану альтернативу. Дякую за відповіді. |
bodja bear | 11 Грудня 2013, о 11:06 |
Користувач |
Працював на еонах G2 досить непогано ,ну принаймні краще за всі ті Маги ,Скв ,Парки що мені довелось почути, звук (як не перегинати палку) приємний,мякий, ,ніби й голосно а на мозок не тисне,Берінжер нечув ,самому цікаво))))Як альтернативу ,гляньте Мекі SRM 450v1,Вони ,ІМХО,мають вищу деталізацію ніж еонки і взагалі мені більше сподобались |
Віталій Коваль | 11 Грудня 2013, о 11:08 |
Користувач |
Дякую,можливо на днях почую JBL,свої враження викладу. |
Yulianovich | 11 Грудня 2013, о 17:03 |
Користувач |
Чув і ті, і ті. Правда яка модель Берінжера не скажу. (На "Південному" в якомусь барі на другому поверсі). Берінжер (а там було дві різних моделі) звучав поганенько. EON-ни робоча конячка. При акуратному підході дають непоганий результат. Звісно що є і кращі, але в цьому ціновому діапазоні (1000-1200$) альтернативи не бачу. |
Іван Федорівський | 11 Грудня 2013, о 18:34 |
Користувач |
ElectroVoice ZLX-15P. На мою думку звучить краще ніж ЕОН, та ще й ДСП процесор реально працює та допомагає в налаштуванні в конкретних ситуаціях. Та й ціна майже по Вашому бюджеті ( я брав по 500 Євро ).
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти