Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Акустика PSP
Акустика PSP

Не  знаю  як  на  рахунок   інфи, але   сам   слухав  цю  акустику   звучання  не  гірше   дорогих   фірмових   топів    звучить   гарно  без  провалу    чути    всі  частоти,  і  виготовленні  досить  добротно.  

звучання не гірше дорогих фірмових топів  

А з якими саме фірмовими топами ви їх порівнювали?????і якщо вже порівнювали то на що вони ,з фірми, схожі по характеру звуку,а то я вже дуже давно шукаю акустику з фірмовою якістю і китайською ціною.....пока пошуи марні(( но я оптиміст))))))

Андрій,

Та ладно вже,може вистарчить піарити свій товар.Озвуч ціну нарешті,тай по всьому.

Гей))))а як же інтрига

Привіт  колеги !  Не хочу  нікого  образити,  по-  перше  товар  не  мій ,  а  дізнатися  по  телефону  ціну  думаю  не дуже важко,багато грошей  не зїдає.Сам  я  телефонував  і  дізнавався  ціну   вибраної  моделі   приблизно   600-700у.е , а  взагалі  то  я  ставив  питання   чи  хтось  з  вас  працював  на даній  акустиці.

Андрій. Дякую за інформацію.Як ,на твоє вухо, ці колонки порівняно з zx5. Яку модель ти слухав у Олега. Олег ними торгує? Якщо можеш перетелефонуй 0679497664  .

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти