Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Кий синтезатор кращий, який вибрати
Кий синтезатор кращий, який вибрати
Допоможіть розібратись з інструментами, хочеться хороший синтезатор для українських і рос. пісень. не знаю який кращий. Заслуговує уваги Ямаха і Корг. Але який саме, на кожному стилі можуть звучати по-різному. Порадьте, який обрати, щоб потім не бігати за іншим(треба особливо для українських весільних пісень). Ціна до 10 000 грн. Також бачив тут http://www.youtube.com/watch?v=bEAYr53hesQ відео про Корг ПА900(ціна звичайно для мене не мала 18 000 грн). Чи вартий він уваги? Які враження від роботи з ним?

Для українських - Ямаха, для російських - Корг. Однозначно...

В нас в районі ще польські пісні ходові то мушу спеціально для них ще й  Роланда шукати,Ямаха з Коргом не тянут

Ну а якщо серйозно ,то питання поставлене не коректно ,тому над ним і піджартовують  нечемні дядіВам просто треба все самому послухати і визначитись котрий вам більше пасує,польку з нету і той і той буцкає непогано,удачі...

Краще вибери золоту середину - КЕТРОН СД-5

Вам потрібно самому слухати і Ямаху і Корга І робити для себе висновки. А стилі в любому самограї потрібно прописувати під себе. 

Кий-князь засновник стольного граду Києва,а не синтезатор))).

А серйозно:бери YAMAHA і не парся,бо як казав один мудрий чоловік:-"Не бійтеся купити "не той" синтезатор,бо все-одно купите "не той".

Вони всі "не ті" спочатку.Далі все встає на свої місця...Ну може і не все,але встає.Буває навіть на місце.

Кетрон рулить))) А якщо серйозно, то треба слухати і Корги і Ями бувають різні. Це різні інструменти і по керуванню і по характеру звучання. Але пасувало би уточнити - який корг і яка яма. 

Я працюю на Солтоні (Кетрон) і задоволений - звучання на рівні топових апаратів в ями та корга, по керуванню - простий як олівець... По ціні - в півтора рази дешевший за корг ПА50...

Юра коли там вже ті демки будуть обіцянія три роки чекати не хочу

Бодя, я записав, просто треба обцифрувати в мп3 і викласти. А я або завтра або в неділю на Київ, тому коли то буде не можу сказати...

/Кінець офтопу

Ох однозначно Кетрон треба брати. Я такоє перепробував синтезаторів багато - (і Ямахи Корги Роланди - ну все якось не те було). Після прослуховування Кетрона в тестя - однозначно продав усі свої кляпи і замовив в Італії Кетрона СД1. Вийшло усе 950 євро. Хлопці просто налюбуватись не можу. Прописка стилів зрозуміла, бібліотека звуків просто шикарна. Також хочу виставити демо прописаної польки. До речі в кетроні драм трек 2 просто бомба - там так барабани живі прописані що просто не вистачає слів. Чим більше сиджу за цією клавішею то більше в неї закохуюсь. До речі пробував повісити на кетрона фіналайзер - після цього виходитьть просто фірмова фонограма. От жалко що італійці не відкривають своєї технології запису стилів та звуків ні на СД серію ні на АУДІЮ. Там напевне використовують контроллери при записі. Бо якщо послухати як хвучать гітари то просто думаєш що живі. Я б свого кетрона тільки поміняв би на Кетрона

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти