Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Порадьте які взяти динаміки
Порадьте які взяти динаміки

підкажіть будласка які взяти динаміки на топи 500вт 4 ом 15 дюймів.думаю на еміненси дельта 15 фл.

моя думка - на топи треба брати готові заводські колонки і не мудрувати нічого самому.Динаміки це лиш пів колонки, ще потрібно фільтра і досить правильні, від них дуже залежить і звук і захист драйвера.Самому можна змудрувати сабвуфер і то не завжди буде хороший результат.З свого досвіду скажу що я б Вам рекомендував би звернути увагу на готові колонки їх зараз море і на будь-які гроші(але проконсультуйтесь з людьми які в цьому розуміються і слухайте звук самі)

моя думка

І це правельна думка !!!!Але якшо вже щось крутити самому,то тільки не ці еміненси ,вони ніякі!!!!!!!!!маю їх дві пари ,хочете можу продати хоч сьогодні (в ідеальному стані)Також маю Маг 1554 ,вони вже значно кращі і більш потужні (хоч правда і більш ""глухі" до них треба моцного драйвера),доречі маю і драйвер Емуненси 4 шт це взагалі неопісуїма красота....верхня серединка там (десь в районі4000Гц) проблемна.

Якщо всеж таки ми вас незможем переконати купити готовий продукт,то раджу роботу по виготовленню а\с поділити на приблизно такі етапи...1)Знайти доброго майстра ,який порахує ящик і фільтра,тому що самі ви точно нічого доброго незробите навіть з супер-динаміком,2)Знайти якісні драйвера ,драйвер це ключовий елемент в топі для формування якісного звуку,3)при наявності двох вище описаних пунктів ,вже можна перейти до вибору динаміка і тут вже будете опиратись на бюджет який в вас залишився, якщо майстер дійсно грамотний, а дрейвер якісний, то навіть і цей імененси сильно ризикує "зазвучати" досить пристойно...

Поради щодо готових колонок абсолютно правильні. Для того аби зробити правильний продукт потрібно багато знань, а також деякі вимірювальні прилади для конструювання та налаштування АС. Щодо еміненсів, не тільки дельт. а і інших серій, то вони дуже капризні у приготуванні, але якщо заданий об*єм ящика і фазоінвертор налаштований правильно, то результати досить не погані. А по суті, еміненси вам не потрібні, в непрорахованому ящику вони безефективні. Єдина порада, якщо бюджет піджимає і вже так хочеться еміненсів, то можете зробити точні копіїї парковських Delta 4215. Схеми фільтрів для 4 та 8-омної версії я зустрічав на plus-msk.ru/forum. Єдине потрібно буде ще правильно скопіювати порти ФІ, а також довжину та ширину полички ФІ. Тоді результат гарантований. Але чи варто витрачати купу часу на це все? 

Такі питання вже обговорювались на багатьох форумах, не буде воно звучати так як треба. Краще докласти  грошенят і не клепати пустий ящик з такими ж фільтрами на Eminence чи Electro Voice, а купити хочаб заводські колонки MAG чи щось краще.

Краще докласти  грошенят і

Так хлопаки, годі давати такі поради,а то я свій хлам до пенсії не продам

Serjoga не слухайте нікого ,все буде добре звучатикупіть в мене ці дельти

Дякую bodja розвеселив

bodja  ви свій хлам тримайте всеби!!!!!!! А мудрі поради, я зрозумів.дякую що відгукнулись.

А мудрі поради, я зрозумів.дякую що відгукнулись

Тобто я верзу дурниці ????дуже ввічливо шановний Serjoga я звісно свій хлам триматиму в себе ,хто ж його купить.... і вас намагався застерегти від подібного вчинку(накопичувати хлам), в притаманній мені жартівливо-саркастичній

формі....ну ате що в вас з  гумором дефіцит  то вже як говориться не мої проблеми....Навчіться "відсівати зерно від полови"

П.С. навіть заводськи дельти "хлам" за рахунок вбивчого драйвера....

Навчіться "відсівати зерно від полови"))))

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти