Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Допоможіть по синтезатору
Допоможіть по синтезатору
Як ви знаєте, у деяких синтезаторів клавіші натискаються трохи важко, що доставляє незручність при грі. Скажіть, будь ласка, чи виникають такі проблеми в Yamaha psr s900, s910, s1000, s1500 s3000? І яка з цих ямах краща по звучанню і функціональності? Також Корг ПА50, ПА60, ПА500, ПА600...(коротше, вся серія ПА). Ці серії ніби із кращих, а тому чи можна до них підключати флешку і відтворювати/записувати mp3? Хочу синтезатор з швидкою реакцією клавіш і реакцією на силу натискання(активна клава), не можу грати, коли повільно реагують. Будь, ласка, хто який має з цих моделей, відгукніться. Буду радий допомозі!

"Натискаються трохи важко" то є дуже відносно.

Для початку спробуйте піаніно/фортепіано/рояль, церковний орган / Hammond, аккордеон. Далі знов скажіт, де є тяжко.

Потім продовжимо.

У ямахи легка до натискання клавіатура, але як на мене це мінус а у Корга і Роланда жосткіша. А записати мелодію в МП3 можна і на S910 і на PA 600

Шановний Дядько Хапко, я знаю як на акордеоні чи піаніно. Відносно з синтезатором, велика різниця, але зустрічав синтезатори(правда давно), що музиканту не позаздриш, тому і питаю про всяк випадок. Але окрім цього, мені і реакція на силу натискання важлива.

Все має свої терміни і поняття. Клавіатури є легкі, напівзважені і зважені. Для мене особисто незручна перша. При навчанні грі на музичних інструментах на початках особливу увагу приділяють постановці рук. Чим вона досконала і правильніша, тим більша можливість досягнути певних успіхів в освоєнні інструменту. Музикант з доброю постановкою заграє на будь-якій клавіатурі.

У psr s900, s910, s1000, s1500 s3000, ПА50, ПА500, ПА600 клавіатура натискається однаково гімняно.

однаково гімняно

О тут буду спорив гімняно но аж ніяк не однаково,як людина яка трошки мала досвіду спілкування з нашими політиками, авторитетно заявляю ,гавно буває різне (колір,консистенція і тд....)

А тепер про "клави" ,корг крива як штахетник на колгоспі але що мені подобається кліренс великий,зручно інтонувати)))"яма" хід мленький спочатку жостка(ватна) а вже через місяць все таліпається як цицьки в старої негритянки,нє мойо ,бе))))роланд ,все середньо, от що там гарного ,якою купив так через рік і через два нічого не міняється ( хоча мені більше подобається великий кліренс корга),

З того шо юзав найбільше сподобався Трайтон і ще Яаха мотіф дуже вразила,але часу з нею мало було щоб "подружитись"...

Бодьку, ти читаєш?

Цитую:

Дядько Хапко

У psr s900, s910, s1000, s1500 s3000, ПА50, ПА500, ПА600 клавіатура натискається однаково гімняно.

Де згадано трайтон, Йімахо маціф і Ріланд?

Та про трайтон то я просто приклад навів(це речення слід відсторонено читати від мого какашного епосу))) ,що таке серйозна проф клава,щоб людина могла при нагоді спробувати оцінити і висновки якісь зробити ........Доречі чув що з самограйок негіршу клаву мають Тайроси ...і топові Корги ПА про ну і звісно старичок І30 ,але не виключення що пану більше сподобається клава така як моєї першої йоніки ПСР190 рве всьо вище перераховане,як тузік шмату

П.С. читаю я значно уважніше чим пишу

а взагалі ось ,як мені здається,ключова фраза топіку;а тому чи можна до них підключати флешку і відтворювати/записувати mp3?

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти