Віталік Вус | 14 Грудня 2013, о 00:16 |
---|---|
Користувач |
,гімняно но аж ніяк не однаково Я також так вважаю.Звісно,шо в нижчих Ра,шо в PSR клава поганенька то є факт.Але в PSR клава взагалі жахлива:невнятна динаміка і тупорила механіка призводять до того,що в кінці забави болять кисті (ну в мене,принаймні).В Ра все ніби те ж саме,але цікавий факт:як пересів на Ра50,то помітив,що кисті боліти перестали.Але кайфу від роботи (тактильно) не відчував такого як зараз і близько (флагман серії Ра1XPro,напівзважена). Між іншим,в Roland мене вбили коротші,шіж в решти синтів (коротші хіба в KORG microarranger) клавіші,незручно мені.Хоч Ра60 має клавіші десь приблизно такі ж (Ра50-довші (!?),порівнював лоб-в-лоб),але то якось не так відчувається,певно роль грає різниця в глибині ходу клавіш... І ще,Бодя,я кайфую від твоїх постів не гірше,як від напівзваженої клави!Твіої дотепи просто іскрометні!Брав участь в КВН за студентських часів?
|
Віталік Вус | 14 Грудня 2013, о 00:26 |
Користувач |
Дядько Хапко ,s1000, s1500 s3000 ?Опечатка? |
bodja bear | 14 Грудня 2013, о 00:41 |
Користувач |
!Брав участь в КВН за студентських часів? Ні,брав участь у бабиному самогоно варінніВ житті я зазвичай нудний))) П.С. а може топікастеру щось з цього підійде,особисто я в захваті)))
http://www.youtube.com/watch?v=Co34RlYr5OM&list=PL803D1ECDFD5FD4C9 |
unclehaphap | 14 Грудня 2013, о 10:45 |
Користувач |
Віталік Вус Дядько Хапко ,s1000, s1500 s3000 ?Опечатка?Цитата. |
Магазин "ВІВО" | 14 Грудня 2013, о 12:14 |
Користувач |
Зателефонуйте ( 067-341-76-56 ) Спробую допомогти у вашому питанні |
Анатолiй | 16 Грудня 2013, о 09:30 |
Користувач |
|
pete fedyshyn | 16 Грудня 2013, о 17:20 |
Користувач |
Не випадково,кажеться, у Rоland PRELUDE для звуку акордеона активність відключається автоматично (кажеться, не впевнений, але коли грав, то динаміки не було). А як тоді з динамікою? У акордеона для цього міх є. Мені, наприклад, найкраща є напівзважена (вчився на акордеоні), комусь синтезаторна, піаністам важка потрібна....... питання в тому що синтезаторна дуже різною буває. Взяти для прикладу синтезаторну у Роланд Д5о чи Ямаху мотіф і порівняти з ПСРкою, так то небо і земля. А загалом не варто очікувати в бюджетненькому інструменті суперклавіатури P.S. "бюджетний" я не маю на увазу тільки ціну, маю на увазі, як позиціонує інструмент виробник |
unclehaphap | 16 Грудня 2013, о 17:40 |
Користувач |
Найбільше зло - клавіатура язичкового типу (без осей та пружин). Відчуття неприємні, ломучість - на рівні. Зате рай для дистрофіків - синт вагою 4,5 кг. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти