misha 94 | 16 Грудня 2013, о 19:34 |
---|---|
Користувач |
Купив собі такий мікрофон і задоволений ним, але хотів би почути відгуки від інших власників. |
Богдан Іванишин | 12 Лютого 2015, о 02:47 |
Адміністратор |
Прекрасний мікрофон! Купив товариш - за ним купив мій напарник, потім ще один добрий друг... Я ніяк не можу наскладати ))) Дуже його хочу, співати просто кайф! Кондер це не динаміка! Маю Електровоз ND767A - то РЄшка не до порівняння... НДшку хочеться в смітник..))) Дуже класний мік, але звичайно треба пробувати - дехто з моїх друзів також брав на пробу - то їм не підійшли..!!!. Кожному своє! Якщо брати по саунду - дуже велика деталізація дикційних частот приблизно 1 - 2 кГц, має дуже глибокий низ і бажано HI -pas фільтром його відрізати хоча б від 70Гц, все таки виробник заявляє від 40 -до 20 (якщо не помиляюся). Стійкий до фідбеку! Дуже чутливий - чути всі вдихи придихи та ін.. ( ну це специфіка всіх "Кондюків") тому треба приловчитися після "динаміки". Рекомендую! |
pete fedyshyn | 12 Лютого 2015, о 12:01 |
Користувач |
"Якщо брати по саунду - дуже велика деталізація дикційних частот приблизно 1 - 2 кГц" .....тільки нюанс... треба щоб рівень апарату відповідав цьому міку, інакше нема змісту, якщо ваш апарат не передасть такої деталізації, а для того,щоб передати добре 1-2кГц треба трьохполоску, або драйвер 3"
"Дуже чутливий - чути всі вдихи придихи та ін" ....тобто вимагає високого рівня професіоналізму виконавця. Мікрофон хороший, але підійде далееееееко не всім.
|
electromuzik | 25 Березня 2015, о 02:40 |
Користувач |
В мене в минулому багато раз було таке відчуття - купив, тішився поки не спробував інший! А на рахунок деталізації і частоти відтворення 1 -2 к гц то повірте навідь без акустичного ящика сам динамік ідеально відтворить цю частоту( 4 А32!).Думаю, через рік - два вам сподобається інший! |
yackiv | 10 Квітня 2015, о 23:13 |
Користувач |
Один з кращих в які я співав |
Yulianovich | 14 Квітня 2015, о 23:50 |
Користувач |
Навіщо? Можу відкупити. Наш басист має RE-510, так він до умов нашої праці не підходить, хоча мік екстра. |
Любомир Жила | 28 Квітня 2015, о 13:09 |
Користувач |
В мікрофон співати - одне задоволення. Дуже хороший дикційний діапазон - те, що ніколи не відчуєш в динамічному. Стосовно низу - дійсно дуже глибокий, плотний. Хоча мав можливість пробувати два таких мікрофони: і один звучав багатше, був більш чутливий, а інший - пісніший. Для лідер-вокалу рекомендую брати, не задумуючись. |
pete fedyshyn | 5 Травня 2015, о 11:46 |
Користувач |
Задумуватись треба завжди, він підійде не всім
|
Любомир Жила | 5 Травня 2015, о 11:56 |
Користувач |
Безумовно. |
yackiv | 31 Травня 2015, о 12:44 |
Користувач |
RE-410 один із кращих. Дуже легко співати. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти