VITUNIA | 18 Грудня 2013, о 12:12 |
---|---|
Користувач |
На зимовий сезон нас запрашуть працювати в Буковель ( ресторан при готелі). Власник-директор раніше не працював з музикантами незнає місцевих розкладів. Друзі допоможіть, розкажіть, що і як - гарант, парнас режим, репертуар, чи варто їхати. Будемо дуже вдячні за будь яку інфу....
|
bodja bear | 18 Грудня 2013, о 21:47 |
Користувач |
Попитка не питка,тим більше,враховуючи те що ви створили цю тему,значить робота ця для вас зайвою небуде....Раджу спробувати,несподобається завжди можна кинути....Буковель курортна зона,думаю зле вам там не має бути,знайомий також працює в ресторанчику в курортній зоні Карпат ,повірте не жаліється..... |
VITUNIA | 20 Грудня 2013, о 11:41 |
Користувач |
Дякую за добре слово. Однак я і не знаю про що і за що домовлятись, умов нам ніяких не пропонують...
|
Назар Рибак | 20 Грудня 2013, о 13:44 |
Модератор |
Тоді їдьте на пас-блін. Два, три дні полабаєте і все стане ясно! Тоді вже будете говорити та домовлятися про подальше співпрацю. |
bodja bear | 20 Грудня 2013, о 22:48 |
Користувач |
100 грн вечір мінімум....за умови доброго парнасу,а він на курворті має бути добрим.... |
Kuzma | 21 Грудня 2013, о 08:59 |
Користувач |
|
Gocan | 21 Грудня 2013, о 10:37 |
Користувач |
Люди, ціна на Буковелі - це мінімум 200 гр. в годину роботи колективу з двох-трьох чол. Стверджую - тому що працював там. |
Gocan | 21 Грудня 2013, о 10:38 |
Користувач |
VITUNIA часом телефонувала не менеджер Ірина? |
bodja bear | 21 Грудня 2013, о 11:38 |
Користувач |
я ж також не з пальца висмокатв......сам там небув ,але знайомий ну дуже себе там добре чув...за сезон не нейгірша машина вийшла... |
Gocan | 21 Грудня 2013, о 11:59 |
Користувач |
Богдан, там сезон - від 20-х чисел грудня до 20-х чисел січня, тобто місяць |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти