Віталік Вус | 21 Грудня 2013, о 02:03 |
---|---|
Користувач |
Доброго вечора,шановні колеги.Отже питання:хто що може сказати про дану лінійку мікрофонів?Інформації мало,штука досить непопулярна,я так розумію.Так що собою являє дана серія,і чи вартує вона своїх грошей (а ціна підозріло невисока |
Юрко (DJ ... | 21 Грудня 2013, о 08:48 |
![]() Користувач |
Перезвони то розкажу. У мого кума є, та і у мене був. Про нього багато писати, тому краще по телефону |
Віталік Вус | 22 Грудня 2013, о 22:04 |
Користувач |
Юрко,ти ж набираєш текст зі швидкістю А крім Юрка ніхто нічого про дану серію мікрофонів не знає??? |
Юрко (DJ ... | 23 Грудня 2013, о 08:30 |
![]() Користувач |
Текст то я набираю, але мені ліниво, що аж ппц... Ладно, уговорив))) Мікрофон в цілому непоганий, досить витривалий і до падінь і до інших нагрузок (фізичних), таких як тряска та ін. По звукових характеристиках - непогано працює в різних умовах, при високій чутливості не заводиться (не те щоб взагалі, але не нервує)). По АЧХ - як на мене трохи вип"яена низька серединка - гарно підходить для тих в кого низький голос (на мій тенор прийшлось помучитися з ручками). В загальному звучання "тепле, лампове" - класичне, яке притаманне стареньким мікрофонам (таким як серія PROLOGUE). Єдиний мінус, який я помітив, більше технічний - на різних пультах і на різних шнурах (як фірмових так і саморобних), при включеному фантомному живленні (я працюю на 87Беті), він дає незрозумілий фон в апарат (не голосний, але напрягаючий), хоча, коли починаєш співати - то фон незрозумілим макаром приглушується... Що це таке було, я так і не зрозумів, хоча пробував на різному апараті, та і мікрофон розбирав - перефіряв розпайку (все в нормі було). Коли вимикаєш фантом - все чудово, тихенько та чисто. Це так навскидку, що можу розказати - якщо цікавлять деталі - задавайте питання!)) |
Віталік Вус | 23 Грудня 2013, о 21:48 |
Користувач |
А підозріло низька ціна про щось говорить,чи то просто економічний "феномен" |
Юрко (DJ ... | 23 Грудня 2013, о 22:18 |
![]() Користувач |
Слухай, тобі не вгодиш... Ти за свій Пролог - багато дав? Так що то нормально. Хоча, невідомо наскільки задурно))) І нафіга тобі то? Я якраз шукаю мік собі динамічний мік - дай якусь інфу, може послухаю... Або купи, якщо щось, я в тебе відкуплю... |
Vidviduva4 | 22 Квітня 2014, о 13:37 |
![]() Користувач |
Я якось користувався ним на концертах. Непоганий. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти