Юрій Гаврилюк | 23 Грудня 2013, о 17:49 |
---|---|
Користувач |
От на кінець мудра людина заступилася Спасибі Вам |
Віталік Вус | 23 Грудня 2013, о 21:29 |
Користувач |
ми чи не єдина в світі країна де процвітає -асусовство Нє,не єдина...В Росії навіть з самограйкою лабухів майже не знайдеш.А якщо і знайдеш,то радий не будеш:одні "лєзгінкі". |
Yulianovich | 23 Грудня 2013, о 22:32 |
Користувач |
Ну то хай мені хтось пояснить чому влітку в центрі на вулиці нікого нема з асусом, лише акустична музика. Щоденно бачив хлопаку з лесполом (то така гітара) і колонкою. Щось грає, люди гроші кидають. Можна так і з асусом, нє? |
unclehaphap | 23 Грудня 2013, о 22:41 |
Користувач |
Не вистарчає грошей на батарею для ноута, а пускати до хати не пасує :D |
edeljveys | 24 Грудня 2013, о 00:50 |
Користувач |
А, до динамки на ровери причепитисі ? |
Yulianovich | 24 Грудня 2013, о 00:59 |
Користувач |
Та з заживленням нема проблеми. Автомобільний акум 12V + перетворювач 12V>220V і вперед за баблом! Може то некошерно для караокерів? Не знаю, тому й питаю. |
unclehaphap | 24 Грудня 2013, о 11:42 |
Користувач |
А то вже тре виконати роботу. що суперечить концепції "не вклав нічого, а заробив дофіга". |
Роман Паславський | 24 Грудня 2013, о 17:52 |
Користувач |
"Не все так погано у нашому домі" - і в нас вистачає музикантів, які набагато крутіше залабають.(Але це зовсім інша історія)... |
bodja bear | 24 Грудня 2013, о 20:03 |
Користувач |
Пуста Балачка,як до того ,а скільки нервів зїджено, валідол пю як пиво в літню пору ,як то всьо читаю,а результат... Одні рокери і караокєри ,всьо як зварьйоване летит за тим Asys і тілько я,єден, норомальний пацан, гордо граю на Acer як сі і належит пурєднуму гудакови....)))) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти