Yulianovich | 28 Грудня 2013, о 00:43 |
---|---|
Користувач |
SHARIK, інструмент класний!!! Моя імха - кілобаксові інструменти потрібно вибирати і до них потрібно дорости. Ніхто ще краще не почав грати при переході з інструменту за 1000$ >4000$. Звук може змінитись, а клас гри і майстерність нажаль ні. (Я про професійні інструменти, а не про інструменти початкового і навчального рівня). Наш акордеоніст користується мікрофоном (наразі недорогим) на мікрофонній підставці. Можна регулюватиположення відносно мікрофону положення інструменту. Та і гучність і темр регулюється віддаллю. Звісно добре володіння міхом ніхто не відміняв. |
pete fedyshyn | 28 Грудня 2013, о 09:56 |
Користувач |
Ніхто ще краще не почав грати при переході з інструменту за 1000$ >4000$. Звук може змінитись, а клас гри і майстерність нажаль ні. Абсолютно правильно. Але, я думаю, інструмент міняють якраз коли звучання не задовільняє, а не в надії на новий клас гри. А ще, буває, хочеться собі щось приємне зробити....... |
bodja bear | 28 Грудня 2013, о 10:50 |
Користувач |
інструмент класний! Панове ,ну ви і приколісти(розвеселили дякую)Маю на обійсьцю "москаля" 2140 ,його місія з городу картоплю привезти і нашу компанію інколи до лісу на шашлик звозити ....як поліцаї заберуть то і не шкода (тверезий в нього не сідаю ,боюсь).Так от ,думаю як коли запитаю в вас які колеса до нього купити,то порадите не паритись і придбати Хамера |
SHARIK | 28 Грудня 2013, о 11:00 |
Модератор |
Ніхто ще краще не почав грати при переході з інструменту за 1000$ >4000$. Для халтури може і не потрібно... Але якщо "фошнік" граючий ( нам це не відомо) та маючи нормальний акордеон ( баян) ( 700 - 1000) та ще кидати гроші в його визвучення ( ще десь 1000 ясно що не гр.), то вже краще один добрий іструмент. Yulianovich ну не вірю, що в Тебе скрипка чверткова учнівська і гітара Урал ( не хочеться на г....ні грати якщо навідь заробітків не має.) Я чесно без сарказму. Я запропонував як альтернативу ( не обовязково цей ). Ясно якщо фошка тільки для походу, то мікрофон можна купити Супер Люкс ( він теж добрий на свої гроші). Але як Бодько їздив на семінар в Дрогобич по EV, то можна і на цей іструмент глянути. Тим паче коли він ще в " Активному пошуку" ( мається на увазі його роки) , чи для кого там робиться підбір. pete fedyshyn Абсолютно правильно. Але, я думаю, інструмент міняють якраз коли звучання не задовільняє, а не в надії на новий клас гри. А ще, буває, хочеться собі щось приємне зробити....... Ага і як ще МП3 не читає то точно тих грошей не варте. |
Yulianovich | 28 Грудня 2013, о 11:13 |
Користувач |
SHARIK, позавчора колега приніс скрипку на оглядини. Його син має дорожчу, а цю (350$) хоче взяти на халтурки. Ну що сказати... Пограв на ній, потім на своїй... Нє, не робив би я так. Хоча і комбік мені на скрипку падав і дорога гітара розбивалася вщент і апаратуру, і дорожезний мікрофон крали. Досвід є... :( Ніколи не звинувачую людей що грають на "дровах" - це їхня справа. |
SHARIK | 28 Грудня 2013, о 11:21 |
Модератор |
Се так я дві машини мати - одну для дівок, другу для тещі... |
bodja bear | 28 Грудня 2013, о 12:51 |
Користувач |
Так панове, відкрию трохи карти))) людина для якої шукається озвучка позиціонує себе як проф акордеоніст,акордеон Вельтмейстер великий, чорний ,багато кнопок(все що можу про нього сказати) і хоче достойно визвучити інстумент ,наразі хоча-б праву руку ,бюджет 3000 +-мєлоч,в планах має ще й заміну акордеону на щось серйозніше але це лише в планах......Думаю з всього тут вище перерахованого найцікавіший варіант запропонував пан Yulianovich ,це вмонтовані звукознімачі,буду шукати де на наших теренах можна найти це добро, а головне чи в бюджет влізе.... Дякую усім відгукнувшимся ...))))
|
Roman_Zyvograj | 2 Січня 2014, о 15:14 |
Користувач |
Особисто користуюсь AKG C-418, легко кріпиться, точно передає тембр, при правильній настройці не заводиться. Інструмент Weltmeister Grandina. |
pete fedyshyn | 11 Березня 2014, о 12:42 |
Користувач |
А ще варіант з двома інструментальними мікрофонами http://www.youtube.com/watch?v=UtVAF5764a8 |
SaBmSv | 25 Квітня 2014, о 23:35 |
Користувач |
Я бы такой вот взял http://omikron.in.ua/magazin/mus_instruments/microphones_and_radio/audio-technica-at8010-detail.html и не мучался больше. Отличный инструментальный микрофон, рекомендую исходя из личного опыта! А если два таких поставить, то запись вообще бомба просто! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти