Назар Рибак | 4 Січня 2014, о 23:40 |
---|---|
Модератор |
Цікавить таке питання, скільки буде приблизно коштувати виготовлення 2 пачки сабвуфера. Щоб в середині та ззовні все було добре обшито і фільтер також щоб був. Щоб було все правильно розраховано. Динаміки 18 дюймів, приблизно на 700 ват. |
bodja bear | 5 Січня 2014, о 01:16 |
Користувач |
Незнаю як там з сабами...а от пробував робити копію топа Парк Ауді ,то коли підбив бюджет вийшло що зекономив 200грн (як сьогодні памятаю) і то при тому ще впененості ніякої що все вийшло як в орнгіналі,я щось в самокльопі розчарувався,хоча якщо вже є Лопух то можна пробувати... |
Yulianovich | 5 Січня 2014, о 05:15 |
Користувач |
Назаре, так тебе цікавить кошторис самостійного виготовлення, чи під замовлення? Вмонтовані фільтри це неефективно. P.S. Неможливість виставляння зображень, цитувань, відкривань лінків в новому вікні, вставляння відеороликів з YouTube на цьому форумі, говорить про відношення адміністрації до користувачів. Інтерфейс порталу вкрай відстійний (тому що оригінальний, не такий як у всіх?). |
Назар Рибак | 5 Січня 2014, о 09:15 |
Модератор |
Хочу взнати скільки буде коштувати під замовлення і скільки може коштувати якщо виготовити самому? |
Yulianovich | 5 Січня 2014, о 11:30 |
Користувач |
Моя думка така: якщо замовляти, то хіба з 18мм березової фанери. Ціна тут не визначальна. Знову порахувати вартість власноручного виготовлення важко. В кожного з нас ціна часу, як такого, різна. |
Фісунов Андрій ... | 5 Січня 2014, о 12:10 |
Користувач |
подзвони до пана Мирона з Ватри.він вдома робить.всі дуже хвалять!!! |
pete fedyshyn | 7 Січня 2014, о 11:35 |
Користувач |
Майстри! Цікавлять пачки! Зорієнтуйте в цінах. Ну типу так: копія такого-то топа буде коштувати стільки. |
Віталік Вус | 7 Січня 2014, о 23:32 |
Користувач |
подзвони до пана Мирона з Ватри.він вдома робить.всі дуже хвалять!!! Якщо мова про пана Кишака Мирона з Кривчиць,то я підтримую повністю! |
pete fedyshyn | 8 Січня 2014, о 10:10 |
Користувач |
і в котру рельсу дзвонити? |
Віталік Вус | 8 Січня 2014, о 12:43 |
Користувач |
pete fedyshyn,№ скинув в приват. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти