Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Ревер з ноута на ZED-10
Ревер з ноута на ZED-10

Шановні колеги, можливо хтось з вас має даний девайс та використовує ревера з комп"ютера. Питання: що для цього потрібно та як це робиться? І ще - можливо в когось є диск до даного пульта, бо я купляв Б/В без диска, якщо є то прошу вислати мені на пошту fedorovskiy1975@mail.ru   . Чекаю на ваші поради.

На офсайті драйверів нема.

Ось що пишуть в огляді в SOS:

I connected the ZED10 FX to my MacBook Pro and it was recognised instantly as a class-compliant USB audio device, so no drivers were required. However, Allen & Heath suggest trying the third-party ASIO4ALL driver if you’re experiencing any problems on a PC (not that you should be!).

http://www.soundonsound.com/sos/sep10/articles/allenheath-zed10fx.htm

Девайс має впізнатись з стандартними драйверами, але можлива велика затримка (latency). Для запису то некритично, а от для ріалтайму може бути зле. Можна спробувати ASIO4ALL, але там свої "костилі"...

Підключився до ноута без проблем з першого разу. Просто наскільки я знаю з ним йде в комплекті диск з відповідними програмами. А ще чув що можна додавати в мікс ефекти з ПК. Саме тому і запитую. Дякую всім за відповіді.

Диск до нього не йде комп його бачить сам

Комп бачить сам, це я знаю, перевірено. А от ЯК ПУСТИТИ НА НЬОГО РЕВЕР З КОМП"ЮТОРА? Десь читав що таке можливо. Наразі я користуюсь TC VoiceLive Play, але раптом виникне ситуація що потрібно буде більш ніж 1 мікрофон з ефектами?

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти