Іван Федорівський | 8 Січня 2014, о 15:30 |
---|---|
Користувач |
Шановні колеги, можливо хтось з вас має даний девайс та використовує ревера з комп"ютера. Питання: що для цього потрібно та як це робиться? І ще - можливо в когось є диск до даного пульта, бо я купляв Б/В без диска, якщо є то прошу вислати мені на пошту fedorovskiy1975@mail.ru . Чекаю на ваші поради. |
unclehaphap | 8 Січня 2014, о 16:22 |
Користувач |
На офсайті драйверів нема. Ось що пишуть в огляді в SOS:
http://www.soundonsound.com/sos/sep10/articles/allenheath-zed10fx.htm Девайс має впізнатись з стандартними драйверами, але можлива велика затримка (latency). Для запису то некритично, а от для ріалтайму може бути зле. Можна спробувати ASIO4ALL, але там свої "костилі"...
|
Іван Федорівський | 8 Січня 2014, о 16:47 |
Користувач |
Підключився до ноута без проблем з першого разу. Просто наскільки я знаю з ним йде в комплекті диск з відповідними програмами. А ще чув що можна додавати в мікс ефекти з ПК. Саме тому і запитую. Дякую всім за відповіді. |
Senyutovych | 11 Січня 2014, о 19:35 |
Користувач |
Диск до нього не йде комп його бачить сам |
Іван Федорівський | 12 Січня 2014, о 12:57 |
Користувач |
Комп бачить сам, це я знаю, перевірено. А от ЯК ПУСТИТИ НА НЬОГО РЕВЕР З КОМП"ЮТОРА? Десь читав що таке можливо. Наразі я користуюсь TC VoiceLive Play, але раптом виникне ситуація що потрібно буде більш ніж 1 мікрофон з ефектами? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти