unclehaphap | 15 Квітня 2015, о 17:19 |
---|---|
Користувач |
Чувак, ну нашо ти поламав людям всесвіт? Це для тебе вірус є чимось осягненним, визначеним, а для декого це універсальний термін, яким можна пояснити будь який фейл... Насправді віруси в стилях існують. Їх туди спеціально вставляють, аби ці стилі не крали і не поширювали некотрольовано. Тож порада про написання власноруч є дуже правильною. Вже як не виходить - купіть. Всьо. Більше не обговорюєм. Це спеціальна закрита секретна тема. Ліпше давайте поговоримо про віруси в аудіофайлах, які запросто випалюють "пищалки". Але зважаючи на кількість неадекватів навколо, ліпше не будем :) ... |
Юрко (DJ ... | 15 Квітня 2015, о 17:55 |
Користувач |
Тільки наукова назва не "вірус", а "копірайт"))) І він не портить ось, а просто робить стиль неробочим... А писати самому корисно - і навики тренуються, і стилі неповторні...
П.С. Я всесвіт не ламав, а просто зробив так, щоб собі мозок не виносити, коли теми про "клавішні прошивки" буду читати))) І так, щоб адекватні але некомпетентні люди брєд не запам"ятовували і не позорилися. |
unclehaphap | 15 Квітня 2015, о 18:17 |
Користувач |
Прошу ж "не ламай!", вірус - значить вірус! :D |
Юрко (DJ ... | 15 Квітня 2015, о 19:16 |
Користувач |
|
electromuzik | 16 Квітня 2015, о 03:29 |
Користувач |
Зависання скоріш за все від малого обєму оперативної памяті пристрою. На рахунок стабілізації -в журналах Радіо неодноразово піднімалась така проблема.Блок безперебійного живлення - так званий УПС доволі дорогий і габаритний.В даному випадку досить конденсатора великої ємності який згладить тимчасовий спад напруги а сам стабілізатор виконати по схемі подвійної стабілізації: 220- 24-12 вольт. |
unclehaphap | 16 Квітня 2015, о 11:53 |
Користувач |
У РА600 внутрішній імпульсний блок живлення, який добре почуває себе у діапазоні напруг від 100 до 240 Вольт, тому у "скачки напруги" не вірю. Від дешевих упсів більше шкоди, ніж користі. Переважно всі зависання спичинені багами в операційній системі ("прошивці"). Інструменти ускладнюються, зокрема, у частині інтерфейсу користувача (всім треба чоткі картінкі на кольорових дисплеях). З часом то все буде (а, може, і не буде) виловлено і виправлено у нових оновленнях. Сталося зависання - пригадайте кроки, які до нього призвели, спробуйте відтворити його ще раз, опишіть якнайточніше і відправте в саппорт Корга. |
Андрій Струков | 16 Квітня 2015, о 20:42 |
Користувач |
Закачав останню ОС все як рукою зняло, ні яких проблем поки не траплялось. |
Ivan2912 | 16 Квітня 2015, о 23:03 |
Користувач |
Андрюха привіт...Яку ти мав на увазі послідню прошивку??? В мене поки що все окей але цікаво... Ну бо тепер недавно вийшла якайсь нова. Що вона дає? Які результати? |
Андрій Струков | 16 Квітня 2015, о 23:16 |
Користувач |
Ванюша ОС 1.20 Вже неодноразово обговорювалась ця тема на форумі, це остання ОС яка вийшла на РА-600. Що я замітив так це те що ні яких зависань не траплялось і на багато швидше йде загрузка при включені. |
electromuzik | 2 Травня 2015, о 16:11 |
Користувач |
Наводжу реальний факт : рік 98 я придбав телевізор LG корея а мій сусід заробітчанин привіз з чехії " фірмовий SONI TRINITRON" куплений до того ж в спеціалізованому магазині.Мій відпрацюав без ремонту 11 років , а його за два роки 4 ремонти, причому спеціалізованих майстерень тоді у нас ще не було і він кожен раз на ремонт возив у чехи. Він навідь тоді заявив, мол придбав фірму а вона не надійна. Його тільки запитали, вибачте де ви живете, в якій країні експлуатуєте даний телевізор! А... Україна.... тоді вибачайте! Що таке імпульсний блок живлення не Вам мені розказувати, імпульсний блок може працювати при 90 - 240 вольт, але.... виходить з ладу коли сусід варить саморобним зварним апаратом. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти