Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Збереження сінтезатора
Збереження сінтезатора

Шановні колеги, як на вашу думку, чи добре це є обгортати сінтезатор у поліетилен щоб запобігти подряпин і т.д.????   Бо є суперечка що це може пощкодити інструменту

То є дуже недобре.Як в технічному плані,так і в моральному:перше те,що порушується природна вентиляція інструменту,а друге-як на мене,то є признак рагулізму.

Для захисту інструмента на стойці продаються спеціальні чохли-накидки.

Руки мити частіше, і після кожної халтури протирати інструмент від пороху.

Суто совковий винахід. Особливо "прикольно" виглядають заклеєні клавіші. "Аби потім файно продати. Клійонку здер, а він як новий!" Жлобстайл...

В мене брат цєнтий фанерщик,купив си саму дешеву самограйку, з ямах ,яка модель хзА раз приїхав з халтури і не витягнув її з машини,то вона на сонці так спеклась що її покрутило в щент,ми її від тоді "Пеліменькою" називаєм,клавіші торчат так як зуби в колгоспного коня,то він її в клійонку  в три слоя замотав ,щоб люди того позору не бачилиО це я розумію " збереження апарату"

Як на мене, то обмотування синтезатора поліетиленом - повний брєд!!! Бачив такі мумії!
За інструментом доглядати треба відповідно, акуратно обходитись з ним. Тоді не буде ні пороху, ні подряпин!!!

bodja lykovskij, класна історія з "Пеліменькою"

bodja lykovskij, Класно повеселив зрання)))

Топікстартер, а щоб інструмент не вбивався, треба його в кофері або кейсі тримати, подалі від прямого сонця (яскравий приклад результату вище)), від холоду, від сирості... А якщо його на халтурі витягнути без поліетилену на стійку, то йому нічого не буде - він для того призначений. Найбільш інструмент вбивається при перевозці "без нічого"...

без клійонки соваємо кожен кляп по кілька років, нічого не бракуе (єдине що перевозка в фірмових чохлах). один раз лише було що коцнули роланда, то царапнули корпус.

головні принципи збереження:

• перевозка в чохлах
  • не допускати прямого сонячного проміння, вологи, пяних гостей
  • не використовувати як стіл для могорича
  • не копати
  • не кидати

Давайте ще і колонки будемо мотати!!!,така важка доля тих синтезаторів,хай терплят.Але всерівно треба обережно з інструментом.Хто бажає мотати  - хай собі мотає,можна ще потім у мовзолей до володі леніна занести(може там уже і є зо дві pss-51)

Цей інструмент: http://www.fender.com/en-RU/custom-shop/guitars/stratocaster/music-zoo-exclusive-ultimate-relic-masterbuilt-stratocaster-rosewood-fingerboard-sonic-blue/ вам виготовлять вручну під замовлення (правда треба трохи почекати) майстри фірми Фендер. Коштувати буде 4-5 тис. доларів США.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти