Андрій Струков | 12 Січня 2014, о 00:03 |
---|---|
Користувач |
Шановні колеги, як на вашу думку, чи добре це є обгортати сінтезатор у поліетилен щоб запобігти подряпин і т.д.???? Бо є суперечка що це може пощкодити інструменту |
Віталік Вус | 12 Січня 2014, о 00:26 |
Користувач |
То є дуже недобре.Як в технічному плані,так і в моральному:перше те,що порушується природна вентиляція інструменту,а друге-як на мене,то є признак рагулізму. Для захисту інструмента на стойці продаються спеціальні чохли-накидки. |
Володимир Боршош | 12 Січня 2014, о 11:27 |
Користувач |
Руки мити частіше, і після кожної халтури протирати інструмент від пороху. |
unclehaphap | 12 Січня 2014, о 13:42 |
Користувач |
Суто совковий винахід. Особливо "прикольно" виглядають заклеєні клавіші. "Аби потім файно продати. Клійонку здер, а він як новий!" Жлобстайл... |
bodja bear | 12 Січня 2014, о 14:31 |
Користувач |
В мене брат цєнтий фанерщик,купив си саму дешеву самограйку, з ямах ,яка модель хзА раз приїхав з халтури і не витягнув її з машини,то вона на сонці так спеклась що її покрутило в щент,ми її від тоді "Пеліменькою" називаєм,клавіші торчат так як зуби в колгоспного коня,то він її в клійонку в три слоя замотав ,щоб люди того позору не бачилиО це я розумію " збереження апарату" |
Oleg 450 | 12 Січня 2014, о 20:54 |
Користувач |
Як на мене, то обмотування синтезатора поліетиленом - повний брєд!!! Бачив такі мумії!
|
Юрко (DJ ... | 13 Січня 2014, о 08:35 |
Користувач |
bodja lykovskij, Класно повеселив зрання))) Топікстартер, а щоб інструмент не вбивався, треба його в кофері або кейсі тримати, подалі від прямого сонця (яскравий приклад результату вище)), від холоду, від сирості... А якщо його на халтурі витягнути без поліетилену на стійку, то йому нічого не буде - він для того призначений. Найбільш інструмент вбивається при перевозці "без нічого"... |
Сергій | 15 Січня 2014, о 16:45 |
Користувач |
без клійонки соваємо кожен кляп по кілька років, нічого не бракуе (єдине що перевозка в фірмових чохлах). один раз лише було що коцнули роланда, то царапнули корпус. головні принципи збереження:
|
Вячеслав Нашемпа | 15 Січня 2014, о 16:54 |
Користувач |
Давайте ще і колонки будемо мотати!!!,така важка доля тих синтезаторів,хай терплят.Але всерівно треба обережно з інструментом.Хто бажає мотати - хай собі мотає,можна ще потім у мовзолей до володі леніна занести(може там уже і є зо дві pss-51) |
Yulianovich | 15 Січня 2014, о 18:51 |
Користувач |
Цей інструмент: http://www.fender.com/en-RU/custom-shop/guitars/stratocaster/music-zoo-exclusive-ultimate-relic-masterbuilt-stratocaster-rosewood-fingerboard-sonic-blue/ вам виготовлять вручну під замовлення (правда треба трохи почекати) майстри фірми Фендер. Коштувати буде 4-5 тис. доларів США. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти