bodja bear | 15 Січня 2014, о 19:41 |
---|---|
Користувач |
Юліанович ви мене на цікаву мислю наштовхнули,як думаєте, якщо я свою басуху в клійонку замотаю звук покращиться?Бо барабанщику ми вже давно бубна рубероїдом заліпилиа саксофоністу тампакси в сакс на халтурі засовуєм щоб вологу впитувалиА що ,треба ж якось апарат ЗАХИЩАТИ!!!!!!! П,С, найлегше в плані захисту акордеоністу,просто граєш собі не виймаючи акордеон з кофера і все))))))))) |
Yulianovich | 15 Січня 2014, о 20:49 |
Користувач |
Бодю, розкажу таку історію. Одному мому колєзі було тра синт "для меблів". Ну і поміг я йому. В иншого мого кумпля (Мирона Ільчишина з "Карпат") був Roland D-5. Ну так як Миросько ще ТОЙ педант і інструмент куплявся ще в ТІ часи, то був той Ролянд дуже акуратно обклеєней якоюсь фірмовою прозорою плівкою. (Включно з клавіатурою). Ну привіз я той синтюк, а так як не міг на то шкарадство сі дивити, то поздирав гет! До чого я то всьо оповідаю? А до того, що перший власник заплатив за него якусь там тисячку з гаком ще тих СТАРИХ долярів, а новий власник купив і не питав чи той Роланд грає і в якому стані. Ну і заплатив теперішних 100 баксів. Воно того вартувало, тото клеєння? Різниця в грошах проха є, нє? Друга хісторійка коротша. Инший мій колєга, Тарас Іванів, мав дуже дорогі на свій час інструменти Roland Yupiter 8 (!!!!) і Yamaha DX 7-IIFD. Так вони не були обклеєні, але продалися практично без втрат. А коштували тоді астрономічні гроші. Так що... все то ніц варте. "Цельованові кальоші!" |
Віталік Вус | 15 Січня 2014, о 22:36 |
Користувач |
не допускати прямого сонячного проміння А що тробити,коли в липні приїжджаєш в село лабати весілля і розумієш,що до самого заходу сонця ти будеш працювати писком в південному напрямку.Перед тобою ні деревця,нічого,що може дати тінь,зате є двоє клавіш на двох'ярусній стойці,які дістають ударну дозу сонячних променів...Палатку вже не переробиш...А лабати треба. Цей інструмент (.......)вам виготовлять вручну під замовлення (правда треба трохи почекати) майстри фірми Фендер. Коштувати буде 4-5 тис. доларів США. Кого цікавить,дайте мені Fender (Gibson,Ibanez....) і я вам вручну під замовлення (чекати буквально до тиждня) зроблю таке ж саме з кумом-краснодеревщиком.Ціна буде по 200 доларів США кожному.Матеріали наші,входять в вартість,надається гарантія(!!!). |
Yulianovich | 15 Січня 2014, о 23:57 |
Користувач |
Віталік, так там гроші не так за те "коцання", як за звук, в першу чергу. Підбирається відбірне дерево, робиться все вручну. Звісно що інструмент йде з сертифікатом. В "Трембіті" стояв Страт Кастом Шоп. Спеціальна лімітована серія для України, так гітара була як витвір мистецтва. Ціну не пам'ятаю, але здається 5 штук $$$. |
Юрко (DJ ... | 16 Січня 2014, о 08:16 |
Користувач |
Пам"ятаю таке, в комплекті давали також лампову примочку Boss(якщо не помиляюся). Стояла вона на окремій вітрині як в музеї)) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти