unclehaphap | 3 Лютого 2014, о 23:16 |
---|---|
Користувач |
|
Віталік Вус | 3 Лютого 2014, о 23:29 |
Користувач |
,на Відеомаксі бачив такі фото.Двохкасетна дека то є попередник як флопі дисковода,так і секвенсера (двохкасетна дека=здвоєний коргівський секвенсер???),я так розумію?А + ФМ/АМрадіо то взагалі "бімбова" опція,особливо враховуючи той неповторний звук,коли настроюєш аналогове радіо! Мій вердикт:дайте 2! |
Yulianovich | 3 Лютого 2014, о 23:46 |
Користувач |
Позитив! |
Юрко (DJ ... | 4 Лютого 2014, о 08:25 |
Користувач |
А от цікаво, а звуки і стилі загружати з касет можна? |
bodja bear | 4 Лютого 2014, о 21:38 |
Користувач |
От там би ще мікрохвильовка була вмонтована....)))) чи мангал....))))))) |
Віталік Вус | 4 Лютого 2014, о 21:53 |
Користувач |
Хотів загрузити сюда декілька знимочок аналогічного девайсу (лежать в папочці на вінчестері) і з жахом пойняв,шо ніц я не пойняв! Щоб провести таку,на перший погляд,нескладну процедурку треба бути або програмістом-розробником сайту,або "БілГейтсом" якимсь,чи просто неординарною особистістю:в полях,які треба заповнити написано такі збочені марсіанські матюки,шо в мене аж апетит пропав,ЦУР ЙОМУ,ШАЙТАНАМА!!! |
Юрко (DJ ... | 4 Лютого 2014, о 22:17 |
Користувач |
Віталік, Ще скажи, що ти тегів html читати не вмієш? |
Віталік Вус | 4 Лютого 2014, о 22:54 |
Користувач |
Не вмію. |
Віталік Вус | 4 Лютого 2014, о 22:58 |
Користувач |
Куда нам,сиволапим.... Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Maecenas feugiat consequat diam. Maecenas metus. Vivamus diam purus, cursus a, commodo non, facilisis vitae, nulla. Aenean dictum lacinia tortor. Nunc iaculis, nibh non iaculis aliquam, orci felis euismod neque, sed ornare massa mauris sed velit. Nulla pretium mi et risus. Fusce mi pede, tempor id, cursus ac, ullamcorper nec, enim. Sed tortor. Curabitur molestie. Duis velit augue, condimentum at, ultrices a, luctus ut, orci. Donec pellentesque egestas eros. Integer cursus, augue in cursus faucibus, eros pede bibendum sem, in tempus tellus justo quis ligula. Etiam eget tortor. Vestibulum rutrum, est ut placerat elementum, lectus nisl aliquam velit, tempor aliquam eros nunc nonummy metus. In eros metus, gravida a, gravida sed, lobortis id, turpis. Ut ultrices, ipsum at venenatis fringilla, sem nulla lacinia tellus, eget aliquet turpis mauris non enim. Nam turpis. Suspendisse lacinia. Curabitur ac tortor ut ipsum egestas elementum. Nunc imperdiet gravida mauris. Шо то за "многабукав"?Для чого?Ше й латиною (здається це вона,як ні,то поправте). Та нехай,поля підписані,то вже хоч шось.Забагато того всього.Крім того:просять вказати URL.То шо виходить,щоб я сюда закинув знимку,я повинен її в інтернет спершу вивантажити?Якщо так,то пардон,але то якось через сраку. |
Юрко (DJ ... | 5 Лютого 2014, о 07:06 |
Користувач |
Що за літопис не знаю, а от про урл ти точно сказав, судячи з усього двигунець сайту не підтримує вивантаження в повідомлення. Тільки через обмінники. Ex.ua форева |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти