bodja bear | 10 Лютого 2014, о 14:53 |
---|---|
Користувач |
Проте мені здається ми в нашому обговоренні взяли занадто високу планку,для мене мета такого заходу значно простіша,в одному залі прослухати декілька моделей А\С і вирішити яку з них я собі захочу купити. От наприклад ставимо в одному приміщені Войс ,ЖБЛ і РЦФ і слухаєм ,що сподобалось більше те і купили...Нажаль зарас такої можливості немає ні де на теренах львівщини,ну принаймні я про таке місце незнаю. А то як в нас буває ,начитаєшся реклами ,загоришся девайсом,назбираєш грошей,купиш,приїдеш на халтуру а там через стінку конкуренти працюють а вних звук кращий і за ті самі гроші абл й дешевше і ти потихеньку починаєш все поновій)))) |
SHARIK | 10 Лютого 2014, о 16:20 |
Модератор |
Богдан, купляй те що "приємне вуху", щоб звучало. А потім лиш " лейби " міняєш і понтуєшся - вчора войс, сьогодні жбл, завтра рцф... І тобі приємно і людиска тріскають від завісті... |
Юрко (DJ ... | 10 Лютого 2014, о 16:24 |
Користувач |
А до верхнього поста скажу - маю десь адресу кантори, яка успішно продає лейби майже всіх про-аудіо виробників... Там тобі і Жаби, і Войси, і навіть Бозе є)))) Купуєш/робиш свій, файний тільки тобі звук, клеїш лейбу і понти присутні, і апарат звучить)) |
Yulianovich | 10 Лютого 2014, о 17:13 |
Користувач |
Богдане, слухати і порівнювати потрібно. При виборі обладнання чи інструменту найкраще взяти і спробувати його в роботі. Проте продавці на подібне йдуть неохоче.
Це вчорашній день. Кожен поважний самопильщик тепер клеїть своє лого. На заході це вже давно є нормою. Це тільки в нас залишилось поклоніння перед лейбами. Відрижка совдепії.
|
pete fedyshyn | 10 Лютого 2014, о 17:58 |
Користувач |
Кожен поважний самопильщик тепер клеїть своє лого. На заході це вже давно є нормою Поважний самопильщик - то МАЙСТЕР, і ставлення до себе відповідне. |
bodja bear | 10 Лютого 2014, о 18:27 |
Користувач |
Та яка рызниця який шильдик,головне щоб звучало БОМБА |
bodja bear | 10 Лютого 2014, о 18:29 |
Користувач |
найкраще взяти і спробувати його в роботі. Проте продавці на подібне йдуть неохоче В тому то й річ Дайош тест-драйв для народу (в сенсі лабухів) |
Віталік Вус | 10 Лютого 2014, о 22:55 |
Користувач |
Е,Бодя,ніц з того не вийде...Ідея,ясна річ,благородна і корисна,але розкажу тобі про один випадок:свого часу в "непам'ятаюякійтемі" на на нашому Форумі один поважний форумчанин підкинув ідею ,що непогано,(навіть дуже) було б замутити сабантуйчик,поставити апарат і поганяти для порівняння різні моделі клавіш,приємне з корисним,так сказати. А суть в тому,що "ідея зійшла на пси":деякі ентузіасти почитали,язиками поцмокали,головами покивали,сказали щось на зразок "лабушня одобряЭ" і в результаті фейл.Стихло все. Отже насмілюся вважати,що результат дещо передбачуваний... |
Yulianovich | 10 Лютого 2014, о 23:21 |
Користувач |
Віталік, є ще така думка, що власники брендових девайсів переживають що звучання їх девайсів буде не набагато відрізнятись від дешевих катайціф, чи самопалів. Тобто різниця вкладення відчутна, а результат ... |
bodja bear | 10 Лютого 2014, о 23:27 |
Користувач |
Віталік та я й особливо з цього приводу і непереймаюсь сильно, з самого початку думав що ідея утопічна,але вогонь надії жеврів та я б і не починав тої теми ,просто ІМХО дуже вже мало в нашому лабушному бізнесі Еталонності ,всі шукають ту бомбу ,а як вона виглядає 90% відсотків зеленого понятия немає підозрюю що і я не виняток Пригадую собі форум Войса в дрогобичі,т о коли "добрий дядя" все за нас робив ,всі його нахвалювали і в один голос твердили про важливість подібних заходів ,в результаті прийшли місцеві хлопці і один долб....(ммм хороший хлопець)хто зна з відки,а як хто спитає,ащо та поїздка дала тому долб... відповідь проста:1 срачка від місцевих ходдогів ; 2 розуміння того що його самопал на еміненсах таке справді повне га...но 3 можливість розмірковувати чи зможе більш дешевий Український виробник прозвучати негірше 4 знайомство з симпатичною дамою яка дорогу показувала...Рахую це немало... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти