Roman0202 | 28 Травня 2014, о 22:26 |
---|---|
Користувач |
Які VSTi підійдуть до цього синтезатора та де їх взяти? |
unclehaphap | 29 Травня 2014, о 11:14 |
Користувач |
>>Які VSTi підійдуть до цього синтезатора Будь які. Технічно різниці нема. >>та де їх взяти? Купити-звантажити комерційні, звантажити безкоштовні, вкрасти комерційні, запрограмувати самостійно. |
Roman0202 | 31 Травня 2014, о 09:59 |
Користувач |
А якщо такий варіант-міді клавіатура(чи синтезатор з міді виходом)+Live styler+Ketron sd2.Чи це краще за самограй Solton ms 50 ? |
Володя | 31 Травня 2014, о 16:16 |
Користувач |
Особисто я зупинився поки що на версії Оnemаn Band v.11 + Midi-клавіатура +навушники. Але мені потрібно: великий вибір стилей. Вимог до звуку немає. Тобто більше ніяких вимог. Я не музикант. Просто увечері, вдома, для себе і ще когось. Лівою рукою... :) Тобто акорди набрати можу, а підіграти не вмію. Якщо самограї тепер підримують довантаження стилів й є кошти на нього й вони окупляться... Коли на великому концерті зібрано багато тисяч народу... а я починаю гонорово видавати звуки вінди, яка перезавантажується - то мабуть клавіша кращий варіант. Жарт:
Америка, кінець 1999 року, співробітники компанії Microsoft сидять у літаку. Полетіли кудись... |
unclehaphap | 1 Червня 2014, о 12:55 |
Користувач |
Зв'язка багатша по функціоналу, самограй оперативніше та надійніше. Однозначності знову нема. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти