vovan7bud | 13 Лютого 2014, о 18:55 |
---|---|
Користувач |
Доброго дня! може хтось мав змогу порівняти цих 2 пульта ??? Наразі постав перед вибором , а змоги послухати їх немаю:( ... хотілосьби почути відгуки про них !! буду вдячний допомозі! |
Віталік Вус | 13 Лютого 2014, о 22:12 |
Користувач |
Обидва непотріб,але вже як нема з чого вибрати,то звісно YAMAHA.Хоча оті "компресори" одною круцькою то є абсолютно непотрібна і беззмістовна річ.І один фейдер "master volume" проти 2х в XENYXa виглядає (і працює) убого.Я би радив Peavey PV10-обидвох взуває по всіх параметрах.X ENYX |
vovan7bud | 14 Лютого 2014, о 11:21 |
Користувач |
Дякую Віталік !! Мда сумна картина ! "" оті "компресори" одною круцькою "" доречі в берінжера вони також є..
|
vovan7bud | 14 Лютого 2014, о 11:38 |
Користувач |
доречі! поцікавився і вияснив що "peavey " теж збирають в Китаї!! ,тому комплектуючі теж мабудь не кращі !! сумна картина |
bodja bear | 14 Лютого 2014, о 12:29 |
Користувач |
Віталік а чим Півей кращий за ямашку ,окрім фейдерів на мейні? |
pete fedyshyn | 14 Лютого 2014, о 14:05 |
Користувач |
"peavey " теж збирають в Китаї Треба розуміти, що в Китаї виробляють всі відомі бренди бюджетну продукцію, навіть Allen&Heath GL роблять у Китаї. В Європі/Америці/Японії роблять тільки дорогі топові моделі, і то не всі. Тому, враховуючи що бренд коштує гроші, вважаю, з бюджетних пультів доцільніше брати щось з Alesis, Proel, Peavey, Tascam, а не Soundcraft, Allen&Heath, Yamaha. чим Півей кращий за ямашку При тій самій якості, буде дешевший |
bodja bear | 14 Лютого 2014, о 14:21 |
Користувач |
А що написати букви P e a v e y коштує дешевше ніж Y a m a h a ???? pete fedyshyn ви мене здивували ,щиро,я чомусь думав що ці і ці букви "важать" однаково |
vovan7bud | 14 Лютого 2014, о 14:26 |
Користувач |
отож виходить що краще взяти Yamaha MG124CX-R ніж Behringer XENYX QX1222 ? |
Yulianovich | 14 Лютого 2014, о 15:20 |
Користувач |
Щось ліпше. Перечитайте теми форуму і зробіть висновки. Не буде нормального звучання від дешевих мікшерів. ТС, визначіться для чого Вам мікшер. Якщо "гроші заробляти", ти купуйте що є, за якість звуку ніхто більше не заплатить. Якщо "для доброго звучання, для душі", то збирайте гроші і ... |
pete fedyshyn | 14 Лютого 2014, о 15:47 |
Користувач |
я чомусь думав що ці і ці букви "важать" однаково Важать може і однаково, а коштують по-різному. В сьогоднішній ситуації у світі цінність мають дві речі: патенти (ідеї) і бренди. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти