alex_niko | 15 Лютого 2014, о 00:27 |
---|---|
Користувач |
Віталік, я звісно вибачаюсь, але мені стало цікаво: ви самі Піві з Ямахою порівнвали?! Чи вам про це хтось сказав?! Такий Піві, нещодавно мені вдалося потримати в руках, фігня повна, дитяча іграшка! " Проц. ефектів", так щоб було! еквалайзер працює в режимі "ВИКЛ - ВКЛ", звук пласмас повний, незручний страшенно! А, Ямаха від Бехрінгера, відрізняється: придварем, і еквалайзерем, в ямахи середнє положення еквалайзера ВЧ 10кГц +-15дБ, СЧ 2кГц +-15дБ, НЧ 100Гц! бувають моделі з параметриком в середині, це трохи висиліше, У бехрінгера ВЧ 12кГц ,СЧ 2,5кГц, НЧ 80-90Гц ! А в з а г а л і, порівнювати пульти, зовсім різних виробників неможна, тим більше якщо у вас стоять маговскі топи, дещеві мікрофони, сопливі провода, і підсилювач "саунд кінг"!!! А якщо вибирати пульт, заходите в інтернет, і читаєте історію фірми виробника, і радитесь з тими хто на них працює! |
bodja bear | 15 Лютого 2014, о 02:32 |
Користувач |
, порівнювати пульти, зовсім різних виробників неможна, Я звісно не Віталік але все-ж дозвольте поцікавитись,а чому неможна і як тоді вибрати? І ще чому якщо Маговські топи?Ви стверджуєте що Мідас і Саундкінг в них однаково прозвучить ?
А якщо вибирати пульт, заходите в інтернет, і читаєте історію фірми виробника, і радитесь з тими хто на них працює! Що власне Топік Стартер і зробив
|
Yulianovich | 15 Лютого 2014, о 03:01 |
Користувач |
Та в них там неслаба зміна асортименту. В березні їдуть у Франкфурт, такщо...
В інтерпритації PR-менеджерів фірми-виробника?
|
alex_niko | 15 Лютого 2014, о 12:16 |
Користувач |
Про "Маг" я можу сказати одне(Це моя особиста думка): В порівнянні з будь яким фірмовим динаміком, по звуку ніякі (а по ціні як фірма) А якщо Маг такий класний, вони продають "ліві" на всю голову, пульти SHOW, в порівнянні з берінжером і ямахою то повний ноль! А зі свого досвіду можу сказати що ямаха трохи краща по звуку, і по надійності виграє у берінжера! Але як на мене, берінжер може краще прозвучати в три смуги (топ+саб)! А з приводу читати про виробника, це не про маг, а про ямаху і берінжер! (взагалі, ямаха зробила спочатку легендарний концертний пульт серії " М ",який був "признаний" у всьому світі)!!! Чомусь "ПІНК ФЛОЙД" в якості моніторного пульта, використав ямаху! Потім одні із перших зробили цифру 03D який також мав багато прихильників! А потім почали випускати більш бюджетні серії пультів, але в основу схемотехніки були покладені, всі раніше використані розробки! Що правда берінжер зробив також "цифру" тільки на багато пізніше, і по надійності є питання! Особисто в мене є пульт YAMAHA MG24-14FX якому вже біля 10 років, який прцював в "страшних" умовах, 80% робіт було з живим звуком( барабани, гітари, клавішні, духовенство) ЖОДНИХ НАРІКАНЬ, ЧИ ПРОБЛЕМ НІКОЛИ НЕ БУЛО! Коли купився цифровий, МЖ24 почав трохи відпочивати, і тільки вивозився на невеличкі роботи, хоча теж радує в роботі! Чого неможу сказати про берінжер! |
Віталік Вус | 16 Лютого 2014, о 22:38 |
Користувач |
alex_niko,по-порядку: Такий Піві, нещодавно мені вдалося потримати в руках Включати не пробували?Бо потримати в руках то є...сфоткатися біля чужого Лендкрузера,якось так.До слова:pete fedyshyn дуже влучно і лаконічно описав різницю між Йімахо і Півеєм. порівнювати пульти, зовсім різних виробників неможна А давайте порівнювати між собою всю лінійку мікшерів одного виробника!Від бюджету до флагманських моделей.Маячня.Крім того,"НЕ" з дієсловами пишеться окремо. якщо у вас стоять маговскі топи, дещеві мікрофони, сопливі провода, і підсилювач "саунд кінг" А якщо ні?Такий варіант не допускається?Не варто судити всіх по своїх ІМХОшних критеріях. А якщо вибирати пульт, заходите в інтернет, і читаєте історію фірми виробника, і радитесь з тими хто на них працює Ну звичайно,ж.Зайти на оф.сайт виробника,прочитати дифірамби даному девайсу,далі порадитися "з тими, хто на них працює" (а де гарантія,що відповідає той хто працює,а не той,хто ними торгує?)...Теза не витримує критики... А зі свого досвіду можу сказати що ямаха трохи краща по звуку, і по надійності Ну ясна річ,в кого ж тут ще є такий колосальний досвід... Особисто в мене є пульт YAMAHA Після такого прославляння даного пульта і агресивного "опускання" конкурентів мимоволі шукаєш прихований текст:"який маю велике бажання продати чимскоріше". P.S."Особисто в мене" також є мікшер YAMAHA MG.Крім того є Mackie VLZ,був Behringer EURORACK UB,друзі користуються Peavey PV,то "досвід" також присутній.Правда,підозрюю,не такий потужний,як у Вас:куди ж нам,сиволапим...
|
alex_niko | 16 Лютого 2014, о 23:35 |
Користувач |
1.Потримати в руках, це я написав "образно", звісно я підключав і зпробував покрутити! А фоткатись біля чогось чужого, це немоє, вибачте! Ви мене з кимось сплутали! 2. Якщо я буду у вас писати диктант, тоді будете мене виправляти! 3.Я нікого не сужу, по своїх критеріях, і звідки вам про них знати! 4. Я просто не знав що всі хто працює на пультах, той ними і торгує! 5. Звідки ви можете щось знати про мій досвід?! 6. Нікому, і нічого я продавати не збираюсь! 7. З приводу сиволапих, це ви прощо???!!! 8. Я к щ о, я вас особисто чимось образив, я вибачаюсь!!! Я просто висловив свою думку!!! І нікого ні дочого не змушую!!!
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти