Віталік Вус | 28 Лютого 2014, о 22:33 |
---|---|
Користувач |
Бачу вже самовчителі на сайт завантажені.Дякую,Сергій! |
Сергій | 1 Березня 2014, о 09:48 |
Користувач |
будь-ласка по мірі наявності вільного часу, буду викладати потрошки |
Юрій Бульбах | 1 Березня 2014, о 14:46 |
Модератор |
Я взагалі-то мав на увазі створити тему на форумі і викладати посилання на файлообмніники, а не завантажувати як ноти. Але нехай поки буде, якщо адміністратор буде не проти. |
Yulianovich | 1 Березня 2014, о 17:08 |
Користувач |
Юрку, файлообмінники ненадійно. Теж думаю що користі від створення відповідної теми було б більше. Та і прикріпити було б незле таку тему. От тільки в якому розділі? Форум роками "непричесаний". Робочими є хіба кілька розділів. |
Сергій | 1 Березня 2014, о 17:11 |
Користувач |
максимально на файлообмінниках - кілька місяців, якщо нема плану на скачування... хіба на якийсь сайт свій викладати, а звідти давати посилання на форум. якраз над цим зараз працюю, але з часом вільним трошки напряг, тому не все зразу |
Сергій | 1 Березня 2014, о 17:12 |
Користувач |
в принципі люди з сайту скачують якщо вірити статистиці, адміни не видалили поки що файли, тому і заливав. якщо не потрібно, то скажіть |
Сергій | 1 Березня 2014, о 17:14 |
Користувач |
якби розділ окремий створити, з можливістю заливки навчальних матеріалів, так як мінусів, щоб можна було організувати пошук хоч елементарний. в форумі, погодьтесь, щось знайти буде складніше. |
Юрій Бульбах | 1 Березня 2014, о 17:16 |
Модератор |
Я ж писав, все залежить від кількості, серед 50 шт. знайти потрібне, думаю, не проблема. якщо буде 200-300 - є сенс подумати. |
Yulianovich | 1 Березня 2014, о 17:40 |
Користувач |
Капєц! Погортав 5 сторінок де "ноти", далі не став. Хочу щоб мене вірно зрозуміли. Розділ з нотами це найбільше що потрібне для музиканта. Думаю що розділ "Підручники" такой потрібно. Саме лиш бажання навчитися грати на якому музінструменті це вже добре і повинно вітатись здоровомислячими. Не буде української музики без музикантів. |
Сергій | 4 Березня 2014, о 14:55 |
Користувач |
Граю без нот. Популярні пісні та романси під гітару. випуск 3 http://letitbit.net/download/40898.4c3658d2d1679ec2b76d5c77bc73/bez-not.zip.html |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти