Yulianovich | 25 Лютого 2014, о 17:47 |
---|---|
Користувач |
Потрібні послуги майстра по переобладнанні приладів з 110В на 220В. Бажано у Львові. Віддалений варіант не влаштовує. Назбиралось більше десятка прилалів і ці всі транси/адаптери задовбали. |
Юрко (DJ ... | 26 Лютого 2014, о 09:13 |
Користувач |
Юліанович, у Львові на радіоринку є дядько, який займається трансами-блоками... Він і може переробити - він один найкращих спеців по живленню... Телефону не маю, але знаю, що працює він в першому ряді, остання будка зліва... Він навіть ноутбучні блоки з 110 на 220 переробляє... Звати, якщо не помиляюся, Володя. |
Yulianovich | 26 Лютого 2014, о 13:41 |
Користувач |
Я знаю про кого говориш, купляв в нього тороїди. Треба буде переговорити з ним. Хочеться мати справу з фахівцем, бо деякі прилади доволі дорогі. |
Юрко (DJ ... | 26 Лютого 2014, о 14:32 |
Користувач |
Той що тороїдами торгує то Зеник, я теж в нього постійно беру, а то в тому самому ряді тільки через будку по тій самій стороні - в нього тільки Ш-подібні трансформатори... Хоча і з Зеником також можна поговорити.
П.С. Я хоча собі електроніку сам роблю, але якщо прилад дорогий, тоді дійсно краще до фахівця, бо все таки шкода... |
Yulianovich | 26 Лютого 2014, о 16:08 |
Користувач |
Вчора був в місцевого хорошого майстра, але той категорично не хотів братися. При тій умові що я давав розібраний прилад з закріпленим новим трансом (ну це вже майстер лише мав сказати який тран потрібен) + даташіт і схема на флешці, чи на папері. І то не захотів перепаяти тих кілька дротиків. Я був ну дуже недобрий. Сказав мені що я сам це можу зробити. На що я відповів:"ну то хіба ще хрестиком навчуся вишивати і пломбувати зуби, бо вже все решта майже вмію"))). Що за часи... |
Юрко (DJ ... | 26 Лютого 2014, о 16:47 |
Користувач |
Люди протсто бояться брати на себе відповідальність, або елементарно сумніваються у своїй компетенції... Або просто ліньки було. |
VASILI | 27 Лютого 2014, о 16:43 |
Користувач |
до Геника на Патона-він і транси мотає і перемотує і ремонтуе апаратуру |
Igor_Gnativ | 27 Лютого 2014, о 17:02 |
Користувач |
Так Геник робить відмінно. Не раз користувався його послугами все ОК. |
Yulianovich | 27 Лютого 2014, о 22:47 |
Користувач |
Ха, так дайте телєфон Гєника на Патона! |
Семен | 28 Лютого 2014, о 00:12 |
Користувач |
+380 66 393 3674 Геник