Віталік Вус | 1 Березня 2014, о 21:50 |
---|---|
Користувач |
Доброго здоров'я,шановні форумчани.Надибав на такого "монстра".Задумався...З одного боку то є Spirit,породистий англієць,т-то звучати ніби повинен,та і ціна його поза конкуренцією.З іншого боку:всього 2 позиції регулювання частот якось оптимізму не добавляють...Та і позиціонується він як активний,але коли я побачив,що видає він 2х30Вт (не 300,а САМЕ 30Вт на канал)...В чому смисл такого підсилювача не розумію,яка сфера його використання?! Мало не забув:пультик потрібен для роботи в кабаку:самограйка+планшет.Хто як вважає,варто?А може хто працює на такому?Дякую. |
Yulianovich | 2 Березня 2014, о 00:09 |
Користувач |
Підсилювати звук :). В деяких лабухів (я не про Тебе) все що має круцьки і гучномовці повинно надаватись "до лаби". В свій час великим "обломом" було те що "чомусь" "потужні" калонки Радіотехніка С-90 не надаються до "гранє". |
Вячеслав Нашемпа | 2 Березня 2014, о 15:37 |
Користувач |
Основні виходи з підсилювача можна використати як монітор.а на будь-якому пульту є виход на другий підсилювач,в крайньому разі можна використати вихід на навушники і пустити сигнал далі на усілок чи кросовер і т.д. |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 2 Березня 2014, о 16:00 |
Користувач |
Notepad були й пасивні ( довгий час припадав пилом колись в мене) , а двохполосність не є недоліком - більшість саундкрафтів, навіть дорогих моделей, на стерео входах двохполосні. |
Віталік Вус | 2 Березня 2014, о 21:51 |
Користувач |
більшість саундкрафтів, навіть дорогих моделей, на стерео входах двохполосні Та Бог з ними,з стереопарами...Чи реально вирулити двома круцьками мікрофон (до слова,мікрофон хороший,дорогий)? Стоп!Придивився уважніше-шо ж то получається?!Стереопари частотно не регулюються ніяк?! |
Віталік Вус | 3 Березня 2014, о 18:21 |
Користувач |
Мда...Я бачу,що даний мікшерок то якась прямо Terra Incognita. |
Євгеній | 7 Березня 2014, о 01:03 |
Користувач |
Я колись таким користувався, мікшер має дуже чистий і приємний звук. |
Віталік Вус | 7 Березня 2014, о 02:01 |
Користувач |
Пане Євгеній,а на стереопарах частотні характеристики руляться? |
Євгеній | 13 Березня 2014, о 00:07 |
Користувач |
Ні не руляться. Я користувався мікрофонними входами 3-лівий 4-правий, не дуже зручно, але по звуку пульт взуває китайців (беренж та алесіс.)
P.S. Маленький але веселенький ! |
Віталік Вус | 13 Березня 2014, о 20:50 |
Користувач |
Для моїх задач не підходить.Та і стереопари без без частотної корекції вважаю повним моветоном.Брати передумав. Дякую всім,хто відгукнувся,особливо Миколі і Євгенію. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти