Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » SOUNDCRAFT Folio Notepad
SOUNDCRAFT Folio Notepad

Доброго здоров'я,шановні форумчани.Надибав на такого "монстра".Задумався...З одного боку то є Spirit,породистий англієць,т-то звучати ніби повинен,та і ціна його поза конкуренцією.З іншого боку:всього 2 позиції регулювання частот якось оптимізму не добавляють...Та і позиціонується він як активний,але коли я побачив,що видає він 2х30Вт (не 300,а САМЕ 30Вт на канал)...В чому смисл такого підсилювача не розумію,яка сфера його використання?!

Мало не забув:пультик потрібен для роботи в кабаку:самограйка+планшет.Хто як вважає,варто?А може хто працює на такому?Дякую.

В чому смисл такого підсилювача

Підсилювати звук :).

В деяких лабухів (я не про Тебе) все що має круцьки і гучномовці повинно надаватись "до лаби".

В свій час великим "обломом" було те що "чомусь" "потужні" калонки Радіотехніка С-90 не надаються до "гранє".

Основні виходи з підсилювача можна використати як монітор.а  на будь-якому пульту є виход на другий підсилювач,в крайньому разі можна використати вихід на навушники і пустити сигнал далі на усілок чи кросовер і т.д.

Notepad були  й пасивні ( довгий час припадав пилом колись в мене)  , а  двохполосність не є недоліком - більшість   саундкрафтів, навіть дорогих моделей, на стерео входах двохполосні.

більшість   саундкрафтів, навіть дорогих моделей, на стерео входах двохполосні

Та Бог з ними,з стереопарами...Чи реально вирулити двома круцьками мікрофон (до слова,мікрофон хороший,дорогий)?

Стоп!Придивився уважніше-шо ж то получається?!Стереопари частотно не регулюються ніяк?!

Мда...Я бачу,що даний мікшерок то якась прямо Terra Incognita.

Я колись таким користувався, мікшер має дуже чистий і приємний звук. 

Пане Євгеній,а на стереопарах частотні характеристики руляться?

Ні не руляться.

Я користувався мікрофонними входами 3-лівий 4-правий, 

не дуже зручно, але по звуку пульт взуває китайців (беренж та алесіс.)

P.S.   Маленький але веселенький !

Для моїх задач не підходить.Та і стереопари без без частотної корекції вважаю повним моветоном.Брати передумав.

Дякую всім,хто відгукнувся,особливо Миколі і Євгенію.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти