Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » корисні програми та музичний soft
корисні програми та музичний soft

пропоную давати посилання для скачування на корисний, та цікавий а також музичний софт з описом хоч коротеньким. Думаю така тема буде корисна багатьом

для початку пропоную потрібну багатьом річ, а саме активатор для Windows 7 (для усіх модифікацій).

Особисто я зустрічав багатьох любдей, коли по маленькому недогляду або в результаті вірусної атаки (або діянь кривого антивірусу) злітає активація системи. В результаті не всі функції працюють, зокрема е обмеження по роботі звукової карти і відео, що на халтурі річ досить неприемна. тому думаю, дана програмка повинна бути завжди в запасі.

• багато разів перевірений особисто.
  • на всі версії та модифікації Windows 7
  • вірусів немає. перевірено Dr. Web, Avast, Nod 32 та Касперським
  • розмір файлу: 10.9 mb

скачати можна на моєму сайті за посиланням http://weriga.clan.su/load/aktivator_windows_7_all/7-1-0-11

також сайт доступний за адресою http://weriga.tk

не сприйміть як рекламу, просто хочеться зібрати в одному місці софт потрібний по профілю. Щось маю я, щось викладуть люди. як кажуть - з миру по нитці... :)

AIMP 3 - аудіо програвач, що включає в себе безліч додаткових модулів: CD-Ripper, Tag Editor, Audio-player, аудіо конвертер, запис аудіо і дисків з даними і т.д. Відтворює безліч аудіоформатів, включаючи WAV, MP3, MP2, MP1, OGG, WMA, UMX, не потребуючи додаткових кодеках. Має стильний багатомовний інтерфейс.

тиха установка

Ми починаємо розводити варезник. Обережніше.

Активатор на халтурі - то як пити "Боржомі", коли нирки відвалились.

Для таких випадків має бути на компакті чи флешці закатаний Live image, завантажившись з якого продовжувати ковбасити далі...

>>Для таких випадків має бути...
Я "пішов далі", возю два ноута. Ну та й з мобілки часом запускаю. Але в мому випадку це не мінусовки, а підзвучка до конкурсів чи застілля. Хоча бачив колись, що музиканти 1 танець таки з мобілки запускали.

Щодо ідеї зібрати софт в одному місці, це ідея прекрасна. Але надання посилань на свій сайт, зокрема "сайт доступний за адресою http://weriga.tk" - це однозначно реклама, яку слід узгодити з Адміністратором  (Романом Метельським).

ok. приношу вибачення, більше рекламувати сайт не буду :) викладаю на обмінники. До речі на рахунок live image якщо хтось мае перевірений хороший з невеликими потребами по ресурсам ноута, то дайте посилання.

Малося на увазі програма Акроніс тру імідж,за допомогою котрої Створюється копія робочого стола компа разом зі всіма програмами,та запущеними процесами,також в пригоді може стати простий бек ап.Зрештою,хлопці це основи роботи з компом,бажано знати кожному і врешті буде менше неприємностей в роботі.А взагалі раджу користуватись перевіреними програмами і не забувати чистити реєстр.Не буває кривих програм-бувають криві руки.

Myhailo1962, ви можливо здивуєтеся, але я бачив РЕАЛЬНО КРИВІ ПРОГРАМИ, які ще й продаються... Я то говорю вам як програміст з прямими руками і майже восьмирічним стажем роботи... І які би не були прямі руки, робота цих програм просто ламає мозги і всяку логіку (про вінду я взагалі мовчу)

П.С. Це першопричина чого я перейшов на системи Лінукс та Мак ОС

Вітаю Юрко! Нарахунок програм я,звичайно,загнув.Дійсно в неті до дідька є всілякого непотребу.Я просто тестую програми на запасному компі ,перш ніж почати користуватись ними.Тай качаю з менш-більш перевірених джерел.А в ноуті для роботи взагалі ніяких програм,лише два плеєри.

Мої вітання Михайло. От за такий підхід - окрема повага. На робочій "машині" повинно бути саме то, чим користуєшся постійно і що потрібно для роботи, а решта непотріб навіть не ставити - доведено практикою, чим більше ставиш/стираєш софт, тим швидше вінда піде в утиль...

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти