Сергій | 10 Березня 2014, о 16:55 |
---|---|
Користувач |
пропоную давати посилання для скачування на корисний, та цікавий а також музичний софт з описом хоч коротеньким. Думаю така тема буде корисна багатьом |
Сергій | 10 Березня 2014, о 17:01 |
Користувач |
для початку пропоную потрібну багатьом річ, а саме активатор для Windows 7 (для усіх модифікацій). Особисто я зустрічав багатьох любдей, коли по маленькому недогляду або в результаті вірусної атаки (або діянь кривого антивірусу) злітає активація системи. В результаті не всі функції працюють, зокрема е обмеження по роботі звукової карти і відео, що на халтурі річ досить неприемна. тому думаю, дана програмка повинна бути завжди в запасі.
скачати можна на моєму сайті за посиланням http://weriga.clan.su/load/aktivator_windows_7_all/7-1-0-11 також сайт доступний за адресою http://weriga.tk не сприйміть як рекламу, просто хочеться зібрати в одному місці софт потрібний по профілю. Щось маю я, щось викладуть люди. як кажуть - з миру по нитці... :) |
Сергій | 10 Березня 2014, о 17:53 |
Користувач |
AIMP 3 - аудіо програвач, що включає в себе безліч додаткових модулів: CD-Ripper, Tag Editor, Audio-player, аудіо конвертер, запис аудіо і дисків з даними і т.д. Відтворює безліч аудіоформатів, включаючи WAV, MP3, MP2, MP1, OGG, WMA, UMX, не потребуючи додаткових кодеках. Має стильний багатомовний інтерфейс. тиха установка |
unclehaphap | 10 Березня 2014, о 20:04 |
Користувач |
Ми починаємо розводити варезник. Обережніше. Активатор на халтурі - то як пити "Боржомі", коли нирки відвалились. Для таких випадків має бути на компакті чи флешці закатаний Live image, завантажившись з якого продовжувати ковбасити далі... |
Юрій Бульбах | 11 Березня 2014, о 00:33 |
Модератор |
>>Для таких випадків має бути... Щодо ідеї зібрати софт в одному місці, це ідея прекрасна. Але надання посилань на свій сайт, зокрема "сайт доступний за адресою http://weriga.tk" - це однозначно реклама, яку слід узгодити з Адміністратором (Романом Метельським). |
Сергій | 12 Березня 2014, о 14:35 |
Користувач |
ok. приношу вибачення, більше рекламувати сайт не буду :) викладаю на обмінники. До речі на рахунок live image якщо хтось мае перевірений хороший з невеликими потребами по ресурсам ноута, то дайте посилання. |
Hollow Man | 14 Червня 2014, о 19:31 |
Користувач |
Малося на увазі програма Акроніс тру імідж,за допомогою котрої Створюється копія робочого стола компа разом зі всіма програмами,та запущеними процесами,також в пригоді може стати простий бек ап.Зрештою,хлопці це основи роботи з компом,бажано знати кожному і врешті буде менше неприємностей в роботі.А взагалі раджу користуватись перевіреними програмами і не забувати чистити реєстр.Не буває кривих програм-бувають криві руки. |
Юрко (DJ ... | 17 Червня 2014, о 13:30 |
Користувач |
Myhailo1962, ви можливо здивуєтеся, але я бачив РЕАЛЬНО КРИВІ ПРОГРАМИ, які ще й продаються... Я то говорю вам як програміст з прямими руками і майже восьмирічним стажем роботи... І які би не були прямі руки, робота цих програм просто ламає мозги і всяку логіку (про вінду я взагалі мовчу)
П.С. Це першопричина чого я перейшов на системи Лінукс та Мак ОС |
Hollow Man | 17 Червня 2014, о 14:10 |
Користувач |
Вітаю Юрко! Нарахунок програм я,звичайно,загнув.Дійсно в неті до дідька є всілякого непотребу.Я просто тестую програми на запасному компі ,перш ніж почати користуватись ними.Тай качаю з менш-більш перевірених джерел.А в ноуті для роботи взагалі ніяких програм,лише два плеєри. |
Юрко (DJ ... | 17 Червня 2014, о 15:45 |
Користувач |
Мої вітання Михайло. От за такий підхід - окрема повага. На робочій "машині" повинно бути саме то, чим користуєшся постійно і що потрібно для роботи, а решта непотріб навіть не ставити - доведено практикою, чим більше ставиш/стираєш софт, тим швидше вінда піде в утиль... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти