Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Підкажіть на рахунок PSR 3000 або TAYROS-1
Підкажіть на рахунок PSR 3000 або TAYROS-1

В мене інтерес які стилі там Босанова . Слов рок . Біт? PSR 3000 TAYROS-1

Стилі 3000 дуже схожі,якщо не ідентичні,з усіма моделями від 640 і далі.Є різниця в звучанні ,але партії інструментів акомпанементу майже всі ідентичні.

А в чому проблема,не розумію?Купляєш готові стилі,чи прописуєш сам (якщо є навики) і радієш життю.Пишу "купляєш",бо можна качнути нахаляву тони "лайнонедостилів" і захаритися то розгрібати,а от за гроші майже завжди стилі класні,чи хоч непогані (не подумай шо то дешевий піар,я стилів не продаю).Але і тут треба слухати.А нахаляву стилі можна взяти хіба в друга-ямахіста.

P.S.нема в природі такого синта "TAYROS" .Є Tyros.

В розділі про "Ямаху910" і "Тайрос" Ви(топікстартер) питались:.."Чи взяв чоловік якісь клавіші")) То я Вам відповім: взяв. Зараз в мене Tyros 1.В принципі неважливо, які клавіші візьмете, на обох можна грати. Свої переваги є в кожної, можете запитати експертів(є тямущі хлопці на форумі) пошукати теми в неті, чи порівняти характеристики. Я Вам скажу так:на даний час мені цього синтезатора (Tyros1) для весільної лаби вистачає з головою. Можу запропонувати послугу прописки стилю (РЕКЛАМА). Якщо будуть питання по Тайросу відповім в приват.

Дякую за інформацію

ps. Землякам з Кам'янця ПРИВІТ

і PSR 3000 читає всі стилі і тембра (крім семплерних) навіть і від тайроса 3, думаю так само і тайрос 1 повинен все читати інше діло те все відстроїти щоб звучало більш менш на апараті. Якщо є питання звертайтесь в приват. 

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти